Tänään siis tokoryhmän treenit Ojangossa. Olipa hyvä paikka tänään, koska ympärillä oli tosi paljon häiriötä, mikä siis sopi meille mainiosti:))) Ensin otettiin paikallaoloa. Chilin pää pyöri kuin hyrrällä ja vähän kuikuili niin, että kyynärpäät nousivat eli paikallaoloonkin siis lisää häiriötreeniä:P

Manta treenasi ensin:

*Kaukot. Tarkoituksena siis palkata asennoista pysymisestä ja pitkällä viiveellä. Manta tiesi, että on takapalkka, joten meinasi mennä vähän plörinäksi. Pari hyvää asentoa ja pysymistä eli tämä kaipaa siis TOSI paljon treeniä.

*Hyppynouto. Otettiin hyppynouto, kun kerrankin sattui olemaan este. Kaikki meni hyvin siihen (pientä pörinää lukuunottamatta) asti kunnes tuli sivulle. Joka kerta ihan vinoon ja kun otin kapulan nousi takapuoli ylös. Tähän kaivattaisiin vinkkiä eli millä sen takapuolen saisi pidettyä maassa senkin jälkeen, kun otan kapulan pois?!

*Idari. Päätin ottaa Mantalle nyt ihan oikean idarin, kun aiemmin tehty vähän pienemmillä matkoilla. Ei meinaa oikein pysyä asennoissa. Ekassa seisomisessa pysyi siihen asti, kun olin viimeisellä sivulla ja tuli vastaan. Toinen ok. Istumisessa sama homma ja toisella kerralla valahti maahan. Muistaakseni maassaolo ok. Eli kaipaa siis kovasti treeniä. Mutta siinä idaria kiertäessäni totesin, että tämä voisi olla hyvä liike Mantalle, kun on niin pitkä veteinen:D

*Tunnari. Tehtiin taas pitkän kaavan mukaan. Ekalla lähti hyvin haistelemaan ja kun ei meinannut löytää aikoi ratkaista ongelman sillä, että meinasi ottaa suuhun, mutta ei nostanut. Kapula jo melkein hampaissa kun aina luovutti ja jatkoi etsimistä. JESH!!! Halusin ottaa toisen, siis sellaisen missä ei nostelisi. Mutta tokalla kerralla toi väärän. Great..Kolmas onnistui sitten tosi hyvin. Mantasta siis näkee, että TIETÄÄ mitä on tekemässä, mutta ei meinaa millään riittää hermo keskittymiseen. Yrittää tehdä nopeasti ja vähän hosumalla, että saisi palkkaa..Näyttäisi kyllä siltä, että tällä metodilla ollaan ihan oikealla tiellä. :)

Chilin treenit:

*Kontaktia ja seuraamista. Katja ja Tarja tekivät häiriötä ja yllätyksekseni huomasin, että tämähän alkaa sujua!!:) Ei mitenkään täydellinen suoritus ja matka on pitkä, mutta parempaan suuntaan ollaan menossa. Tänään seuraaminen oli aikas tosi hyvää!! Viime keskiviikkona teki ihan perse seuraamista ja kaikki tökki, mutta jotenkin nyt vire kohdallaan ja seurasi makeesti. Mitä lähempänä oltiin agikenttiä, sitä enemmän kontakti herpaantui, mutta muuten ok.

*Hyppy. Tehtiin pari avoimen luokan hyppyä. Ei ongelmaa. Istuu vähän vinoon esteeseen nähden, mutta sitä en enää ala hiomaan.

*Nouto. Ois pitänyt jättää tekemättä. Leikkii kapulalla, kun tehdään ns. normaalisti, jos lelu esillä niin tuo sika hyvin. Huomenna on taas tokokurssi niin haluan tähän kyllä jotain selvyyttä..

*Tunnari. Tehtiin pari kertaa oman piilotusta ja etsi tosi hyvin vaikka ekalla tuntui, että ei millään löydä, mutta ei luovuttanut  mikä parasta!! Nyt pitää ottaa itseään niskasta kiinni ja alkaa treenaamaan tämä liike kuntoon.

Tänään voidaan tiivistää, että toivossa on hyvä elää ja samoin tokokärpäsen puremana:)