Manta teki vain jotain pientä..Lopuksi ruutuun lähetys kupille..Ekana lähti harhailemaan, mutta toisella juoksi suoraan ruutuun. Sama uusintana (ruokailu siis keskeytyi) ja meni loistavasti. Tajusin, että kun aikaisemmin etsittiin kentältä Chilin hukkaamaa palloa, että kehotin etsimään "missä" - käskyllä ja ennen ensimmäistä ruutua sanoin missä ruutu..Olisiko sekoittanut ja lähtenyt siis ekalla etsimään jotain muuta, kun veti nenän maahan..Eli opetellaan joku muu kikka..

Chilipipero:

*Ruutu. Ensin pari kertaa leikittiin ruudussa ja jätettiin pallo sinne. Juoksi aina täysillä suoraan ruutuun. Sitten jätettiin pallo, mutta Satu otti pallon pois kun me mentiin lähtöpaikalle. Ja ihan lyhyeltä matkalta lähetin ruutuun, upposi sinne täysin vaikka palloa ei ollut ja pysähtyi seisomaan käskystä, josta sitten lensi toinen pallo palkaksi. JÄTTE BRA!!:) Siis aivan mieletön juttu. Viimeinen kerta vielä lähetys pallolle ja loppuleikki. Kerran laitoin ruudussa maahan ja kiersin pikkulenkin, pysyi nätisti ja palkkaus.

*Seuraaminen. Hiottiin perusasentoja. Kun tuli hyvin niin sai pallon palkaksi. Juu, kaipaa vielä kovasti treeniä:P Ei voi muuta sanoa..

*Nouto. Todettiin, että nyt opetetaan ensin eteentulo varmaksi, mut samalla kapula suussa istumisharjoituksia edessä.

*Eteentulo. Tämä pitää nyt treenata oikeasti kuntoon. Kaipaa tosi paljon hiomista. On täysin vielä kiinni kädessä. Mutta opetellaan.

*Liikkeestä maahan. En siis vaatinut seuraamista, mutta sivulla kulki ja siitä sitten maahanmeno-käsky. Nyt on tehty paljon lelulla, mikä on tuottanut tulosta eli sairaan nopea maahanmeno ja mie sain vielä jatkaa matkaa!! Pitää vain muistaa, et ensin vapaa-käsky ja sit lentää pallo..Ku mie vähän liian vahvasti kerroin asennoillani, et milloin se pääsee vapaaksi..

Kauempana olleet näyttelyharjoitukset olivat Chilille tosi hyvää häiriötreeniä! Niitä piti aina välillä tuijotella, mutta ei onneksi lähtenyt kuin kerran ja silloinkin katsomaan, että mitä Sadun koirat haukkuu autossa..Kääntyi kuitenkin matkalta takaisin:P Jäi todella hyvä mieli tämän päivän treeneistä:)