Chilin kanssa suunnistettiin tänään penturyhmään. Ja teki aivan älyttömän hyvää:o) Eli onneksi mentiin!! Meinasin kyllä jo kolmen ensimmäisen minuutin aikana luovuttaa koko touhun, kun ne toiset koirat kiinnostivat paljon enemmän kuin minun kanssa tekeminen:oP Mutta loppua kohden alettiin löytämään yhteinen sävel ja toimimme yhdessä tiiminä. Luoksetuloa en uskaltanut vielä ottaa häiriöllä, mutta ehkä se tästä;o)

Tokoryhmän päätteeksi otettiin Chilin kanssa vielä ruutua ja tosi hyvin se sinne uppoaa. Ei mitään ongelmaa:o) Lähinnä ehkä nyt panostetaan oikeaan paikkaan ja siihen, että alusta pysyisi ruudussa:oP

Mantan treenit:

*Ruutu. Voi kökkö. Tänään ei olisi pitänyt tätä tehdä, kun meni aikasta persiilleen. Jos olisin älynnyt ajoissa niin olisin ottanut tätä vielä pihalle ennen pimeyttä, mutta kun ihminen voi olla erittäin tyhmä..:oP

*Luoksetulo. Pitäisi muistaa, että matka minun ja alustan välillä ei saisi olla pitkä niin menee muuten hyvin. Jos matka minuun on pitkä niin tulee helposti ohi. Jatkamme treeniä:o)

*Nouto. Sama homma eli klikkaus kun tulee kapulan kanssa kohti ja namin viskaaminen maahan. Mie kyl kovasti haluaisin, että tämä liike lähtisi etenemään oikein kunnolla..

*Kaukot. Teki hiljaa ja hienosti. Aivan tyytyväinen en ollut s-m, mutta tätä hiottiin lähempää, jolloin kyllä meinasi tulla äänikin mukaan.

*Seuraaminen. Suoraa pätkää ja klikki kun oli täysin hiljaa ja todella hyvin meni maneesin päästä päähän:o)

Kun vauhdissa ollaan niin pitää huomenna jatkaa:o)