Myönnän, siitä on ihan hirmuisen kauan, kun mie olen tänne viimeksi kirjoittanut..Mutta jostain on viime aikoina ollut pakko karsia, kun mie koetan valmistua nyt keväällä (puoli vuotta etuajassa), tehdä töitä, hoitaa koiria ja pyörittää yhtä yhdistystä. Välillä ei ole edes kerennyt nukkumaan, mutta ehkäpä tämä kohta helpottaa. Toivotaan ainakin:)

Mitä meille on sitten tapahtunut? Senkin voin myöntää, että treenaaminen on jäänyt nyt vähemmälle. Me ei olla Mantan kanssa päästy edes agiryhmän treeneihin pitkiin aikoihin. *huoh* Käytiin maaliskuussa Korteen Merjan kurssilla hakemassa vähän treeni-intoa ja vinkkejä. Seuraaminen meni kokonaan uusiksi:oP Hyvähän se on olla jo voittajaluokassa ja kaikki menee uusiksi..Nyt on siis kiinnitetty huomiota seuraamiseen ja siihen, että M on hiljaa eikä hypi ja pompi koko aikaa..Myös luoksetulon pysäytystä on koetettu tehdä. Nyt pitäisi hommata itselleen niitä tunnarikapuloita ja laittaa tämäkin asia kuntoon. Tämä viikko on tehty noudon luovutusasennon kanssa töitä. Ja jatketaan samaa rataa..Mie tein suunnitelmankin, mutta ei ole ollut oikean energiaa toteuttaa sitä, mutta koetetaan taas piristyä..

Mie päätin nyt, että en ilmoita Mantaa yhteenkään tokokisaan ennen kuin kaikki liikkeet alkavat olla kunnossa. Ne kusevat nyt niin pahasti, että ei ole kyllä oikein koiraa kohtaan mennä mihinkään kokeisiin. Eli katsotaan lähempänä syksyä, että mihin suunnistamme. Agipuolella olemme kunnostautuneet ja helatorstaina suuntaamme Pieksämäelle (samalla kyläreissu Hertan ja Martin luokse:)) ja sunnuntaina 20.5. Lieksaan. Katsotaan miten meitin käy.

Mie olen käynyt myös Helsingissä yhdessa seminaarissa kuuntelemassa agin estesuoritusten perusteita. Oli erittäin mielenkiintoinen luento! Viime lauantaina olin lihashuoltokurssilla ja pullistelen intoa tämänkin asian suhteen, mikä on aina minua kiinnostanutkin. Nyt vain pitäisi kehittää itseään ja hieroa koiria mahdollisimman paljon. Kaikki halukkaat voivat ilmoittaa koiranasa koekaniineiksi;)

Mie koetan nyt vähän ahkerammin kirjoitella tänne.