Pakko myöntää, että viime vuoden viimeisinä päivinä ja viikkoina ei tullut pahemmin treenattua:oP Mutta nyt kun vuosi on taas vaihtunut niin josko sitä vaikka vähän taas tsemppais;o)

Vuosi 2007 ei meillä ollut mikään supervuosi, mutta ehkä sitten tämä nykyinen..Chili ei paljoa muuta tehnyt kuin kasvanut;o) Manta taas voitti uudelleen australianterriereiden agimestaruuden ja sai kaksi nollaa ensi vuoden SM-kisoihin. Tokokisoissa ollaan oltu kahdesti, mutta tuloksilla ei voi kehuskella, kun niitä ei ole saatu..Mutta nyt katse tulevaan ja tämän päivän sisätreeneihin.

Manta:

*Noutoa. Mantan puruote on kyllä ehdottomasti tiukentunut sen jälkeen kun aloin heittelemään nameja maahan. Pitää todella nätisti. Ääniefektit pitäisi saada vielä hiljentymään. Otettiin ihan tasamaanouto niin, että vein kapulan ja avuilla autoin Mantan oikeaan loppuasentoon. Muuten hyvin, mutta pientä ääntelyä.

*Seuraamista. Kyllä huomaa, että ei olla treenattu:o/ Paikallaan seuraaminen sujuu oikein hyvin, mutta heti kun lähdettiin liikkeelle niin tuli todella herkästi myös ääntely. Eli tämän treenaus pitäisi ehdottomasti olla joka päiväistä.

*Seisomista. Mantan kanssa pitää nyt alkaa tätäkin tekemään alusta *sadannes huoh*. Niin, että namit eikä lelut lennä vaan vaaditaan täydellistä pysähtymistä ja siinä pysymistä. Mie tein vähän joulun alla luoksetulon pysäytystä ja vaikka M seisoi paikallaan ja mie sanoin seiso niin se liikkui eteenpäin..Ei kiva. Tämäkin siis menee täydelliseen remonttiin..

*Lopuksi. Tehtiin vielä vartalonhallinta treenejä laatikolla. Manta alkaa olla aika taitava.

Chili:

*Noutoa. Hyvin lähtee hakemaan, kun mie vien kapulan ja tehdään naksulla. Helposti vain pudottaa matkalla. Taisteltiin myös ja puruote on kyllä parantunut.

*Seisomista. Meinasi olla vähän hukassa, mutta kun hiffasi niin osasi todella hienosti. Nyt myös otettiin vähän kestoa ja pientä miun irtautumista kestää jo.

*Askel siirtymisiä. Todella hyvin tulee mukana sivulla ja täyskäännökset sekä käännös oikeaan menee hyvin. Vasempaan on todella vaikea, koska ei osaa käyttää takapäätään. Onko kenelläkään mitään vinkkiä tai ideaa, että miten saan Chilin käyttämään takapäätään seuraamisen käännöksissä?! Ottaisin kiitollisena vastaan:o)

*Temppuja. Opeteltiin sivuttain kävelyä. Hienosti osaa siirtää tassujaan muutaman askeleen.

*Lopuksi. Tehtiin samaa kuin Mantan kanssa eli vartalonhallinta treenejä laatikolla. Alkaa pikku hiljaa tajuamaan, että mistä on kyse:oP