Jos tänään näkyi taivaan rannassa outo valoilmiö Joensuuhun asti niin se johtui siitä, että tää tajusi yhden asian..Käsittämätöntä. Aikaa siihen meni, mutta tajusinpa kummiskin. Koko Purina Areena kylpi valossa tämän johdosta. Suunnattiin agitreeneihin ja Mantan kanssa takkusin käännöksiä. Nyt mie tajusin, että mikä niissä tökkii..Se, että M ei käännykään hypyn päällä vaan sen jälkeen. Kyl se kääntyy, mut liian myöhään:D Eikä auttanut mikään..Nyt siis tajusin ongelman, kunhan vaan saisin avaimet tähän ratkaisuun. HILFE!!!!! Osaisko kukaan auttaa?!!!

Olen näköjään unohtanut kirjoittaa viime lauantain agitreeneistä, joten laitetaan sitten tähän samaan. Eilen oltiin meidän bc&ak - ryhmän kanssa treenaamassa tokoa tuossa Korson ankkalammella. Tulipahan taas nähtyä uusia maisemia;)

I realized today what´s wrong in Manta´s agility. Actually the point is on turns. She will turn but not on top of the jump. That´s what I want. It taked very long time to realize that (I am so good of this:) but now I got it. I don´t know what to do, but I have to figure this out.

Manta:

*Tänään treenattiin siis käännöksiä sekä lisäksi hyppyjumppaa ja kontakteja. Puomi alkaa sujua jo tosi hyvin. Haki hirmu hienosti kovastakin vauhdista kepit. Eli meidän pitäis saada ratkaisu noihin käännöksiin.

*Lauantaina otettiin eteenmenoja silleen, että hypyt eivät olleet suorassa vaan aika reilusti vinottain. Alkoihan se sujumaan;)

*Manta ei päässyt eilen treenaamaan tokoa, koska oli yhdessä vaiheessa taas kerran kaivautunut häkistään ja syönyt loput namit. Yövuoron jälkeisissä tunnelmissa alkoi suoraan sanoen vituttamaan, joten katsoin parhaaksi jättää sen kanssa tekemättä..

Chili:

*Lauantaina tehtiin jotain sellaista mitä ei olla vielä tehtykään. Eli sylkkäreitä;) Muutaman toiston jälkeen alkoi tämäkin sujumaan. Treeniä kyllä vielä kaivataan ja kovasti. Lauantaina tehtiin myös irtoamisia ja hypyt aika vaikeissakin kulmissa, mutta hyppy kerrallaan alkoi sujumaan.

*Tänään jatkettiin sylkkäreillä. Juu, edelleen täytyy treenata;O Mutta meni huomattavasti paremmin kuin aikaisemmin. Chili teki myös hyppytekniikkatreenejä sekä aloitettiin harjoittelemaan keppejä 2-by-2 - menetelmällä. Myös istumaharjoituksia hyppyjen edessä pääsi treenilistalle;) Chili oli kyllä tänään kuin unelma, jos ohjaaja vain osasi tehdä oikein. Chili kävi myös itsenäisesti suorittamassa putken lehmän tissikumi suussa:D

*Eilen siis tokoa. Huomasi, että on uusi paikka ja uudet häiriöt. Ensiksi paikallaoloa istuen. Meni ihan ok. Muut teki paikallaoloa maassa, joten me treenattiin päätä. Juu, oli aivan liian paljon häiriötä:P Sitten luoksepäästävyyttä. Meni tosi kivasti, mutta kaipaa lisää treeniä. Nyt pitäis jostain kaivaa miehiä tätä tekemään. Seuraamista ja tarkoituksena tiivistää namilla lähtöjä. Onnistui tosi hyvin. Pitää vain olla käsi oikealla kohdalla. Liikkeestä pysähtymisiä vauhdilla ja niin että mie jatkan takaperin juoksua. Onnistui paljon paremmin kuin Jessican kurssilla. Eteentuloja. Todella hyvä vauhti ja almost joka kerta suoraan;)

We trained obdience yesterday. stay-sit went very well. Other did stay-down and we trained the head;) Too much distraction. And then sit for examination. We will need a man to do this;) Women went very good. Heeling: I wanted to improve starts and when I remember to keep my hand right position it will go great.