Vaikka blogin suhteen on ollut muutama päivä hiljaista niin se ei tarkoita hiljaisuutta tokon suhteen;o) Eilinen päivä oli itse asiassa paras, koska oltiin Sadun luona tekemässä sisätreeniä! Ja yllätykseksemme tämä oli erittän hyvä juttu, koska tilaa on vähän niin on pakko tehdä pelkkää tekniikka ja puutteita huomattiin. Samalla sai sitä kaivattua aivoriiheä ongelmiin mitä aina yksikseen pohtii, kun treenaa sisällä. Ja oli muutenkin mukava treenata sisällä, kun ei paleltanut sormia;o)

Manta:

*Nouto. Mantan noudossa on ongelmana siis se, että se aloittaa ääntelemisen pari metriä ennen kuin tulee tuohon eteen. Tähän ei auttanut se, että kokeiltiin erilaisia materiaaleja (kaljatölkkiä, limsapulloa, metallista jakoavainta), mikään ei auttanut:o( Todettiin, että nyt pitää vain vahvistaa sitä oikeaa mielentilaa sillä, et M istuu kapula suussa ja mie liikun ja tulen lähellä yms. Naksu, kun istuu hiljaa. Myös niitä voi tehdä, että kapula kauempana ja M käy hakemassa ja kun kääntyy hiljaa niin naksu. Tästä siis jatkamme.

*Tunnari. Hmm..Pitäisiköhän tätä alkaa treenaamaan? Manta on jo pilattu, mutta Chilin kohdalla olen kysellyt neuvoja Ruotsia myöten:oP Ekalla toistolla Manta toi oman, mutta seuraavilla toi vain minkä sattui..Että silleen..

*Kaukot. Istumaan nousu sujui hiljaa, mutta maahan menossa äänteli. Auttoi kun tein läheltä ja ohjasin kädellä yli avustavasti. Seisomaan nousutkin hiljaisia.

Chili:

*Kontakti edessä ja sivulla niin, että Satu häiriköi. Aluksi ihmetteli, mutta kun tajusi homman nimen niin ei välittänyt tuon taivaallista vaan tuijotteli minua. Sivulla käännökset ja askeleet hyviä oikealle. Nyt saatiin neuvoja vasemman käännöksen suhteen, joten aloitetaan treeni.

*Nouto. Osasi ottaa kapulan ja istua se suussa myös vieraassa ympäristössä.

*"Hyppy" eli esteen yli kävely:oP. Tajusi välittömästi kun näki, että laitoin namin toiselle puolelle.

*Luoksetulon eteentulemiset sujuivat oikein mallikkaasti.

Eikun vaan jatkamaan treeniä:o) Illalla olisi taas pitkästä aikaa agilitytreenit:o)