Onpas taas viime päivityksestä hurahtanut aikaa, mutta on taas pitänyt kiirettä..

Aloitetaan Mantasta. Oltiin 9.9. agikisoissa Imatralla ja ekalta radalta nolla!! Näin ollen M:llä on kaksi nollaa ensi vuoden arvokisoja varten. Kummallakin radalla kelpo kontaktit ja hienot kepit! Eli ei yhtään hullumpi reissu. Toiselta radalta virheitä 15. A:n kiellon otan itseni niskoille, mutta en kahta riman pudotusta, joille kyllä nyt selvisi varmasti syy eli lauantain treeneissä huomattiin, et M passaa hyppyjä:o( Ilmeisesti selässä ja takajaloissa jonkinlaista kireyttä. Ensi viikolla päästään fysioterapiaan tutkimaan asiaa. Nyt ollaan agitauolla.

Sitten Mantan tokoista..Tokoa ollaan treenattu aika ahkerasti lähinnä Satun, Loitsun, Röllin ja Nopan kanssa:o) Kiitos niin treeneistä kuin aivoriihistä, joita on ollut varmasti tuhat!! Mutta homma alkaa tuottaa tulosta. Manta osaa seurata peräti kolme askelta aivan hiljaa:o) *JIPPII* Homma menee nykyisin niin, että Manta treenaa aivan ensiksi ja otetaan ns. kiihdyttävät liikkeet, sitten ruoka ja sitten seuraamista. M osaa jo seuraa käskyllä ottaa tietyn asenteen hommaan eli nyt näyttäisi siltä, että ollaan hyvällä tiellä! Ruutu meinasi takuta jossain vaiheessa, mutta nyt ollaan palattu kuppiin niin että sen on heti alussa ja on mennyt hienosti. Luoksetulon pysäytystä mietin, että opettaisinko sen naksulla ja alustalla, mutta kun en ole vielä kerennyt ostaa alustaa niin on mietintämyssyssä. Myös muissa liikkeissä koetan muistaa, että M:n pitää olla hiljaa.;o)

Sitten Hilipataan eli Chiliin:o) Neiti on taas kasvanut ja kehittynyt. Osaa jo hienosti mennä maahan ja istua. Sivulletulo on vielä hakusessa. Noutoa ollaan kovasti opeteltu ja se on kyllä ihan esiasteella. Eilen tajusin, että ruudun alusta on hävinnyt johonkin. Mutta päätin kokeilla, että onko C ehdollistunut tolppiin vai alustaan ja *jännitys tiivistyy* se on ehdollistunut tolppiin! Ilmeisesti alustan voi sitten unohtaa! Jäämme vielä treenamaan asiaa.. Nyt kun ollaan taas autollisia niin ollaan jatkettu tätä sosiaalistumista. Käyty taas käppäilemässä kaupungilla ja viimeksi päästiin parkkihalliin asti. Siellä pikkuisen käytävillä pelotti ja pulut ihmetytti, mutta rohkea neiti meillä loppujen lopuksi oli. Uskalsi laittaa tassun sellaiselle portaalle, jossa oli ns. reikiä eli näki läpi. Jatkamme siis treeniä..

Tällaista meillä siis ja koetan nyt taas päivitellä vähän ahkerammin;o)