Jaahas, mistähän sitä taas aloittaisi..

No aloitetaan 26.4. olleista kisoista. Ei ole kyllä kieltämättä niistä paljoakaan kertomista. Cassen kanssa kaksi komeaa hylkyä ja Mantan kanssa samoin sekä lisäksi yksi vitonen. Tulipahan todistettua, että meikä jaksaa juosta viisi starttia päivän aikana:P Se nimittäin pelotti etukäteen, että onko kunto aivan loppu iltapäivästä. Mutta ei lähimainkaan..:P Noh, Mantan kanssa ensi sunnuntaina paremmalla onnella. Edessä olisi nimittäin kolme starttia:)

Eilen oltiin Mantan kanssa luonnetestissä. Nyt on minulta yksi iso kynnys ylitetty ja yksi vuoden tavoitteista saavutettu:) Eikä ollut edes pelottavaa:D

Toimintakyky +1 eli kohtuullinen
Terävyys +1 eli pieni ilman jäljelle jäävää hyökkäyshalua
Puolustushalu -1 eli haluton
Taisteluhalu +2 eli kohtuullinen
Hermorakenne +1 eli hieman rauhaton
Temperamentti +3 eli vilkas
Kovuus +3 eli kohtuullisen kova
Luoksepäästävyys +2 Luoksepäästävä, aavistuksen pidättyväinen
Laukauspelottomuus +++ eli laukausvarma

Pisteet yhteensä +169 ja laukausvarma

Manta ei siis minua puolustele, mutta teki ehkä pikku koiralle viisaasti eli yritti potkia minua liikkeelle. On kuulemma varmasti hyvä tokokoira ja luottaa täysin minuun eli minä tiedän mitä tehdään ja minne mennään sekä puolustan meitä molempia. Olen todella tyytyväinen ja eiköhän tämä ole aika realistinen kuva Mantasta:)

Sitten siirrytään tokotreeniin ja siitäkin vain pientä yhteenvetoa eli ei kaikkia treenejä.

Manta:

*Tunnari. Tänään tehtiin "oikea" tunnari eli Satu hajusti kaksi ja sitten yksi oma. Tehtiin kahdesti ja kummallakin kerralla haisteli väärät mutta palautti aina omat!!!:) Mie olen NIIIIIIN tyytyväinen tuohon ötöön..

*Ruutu. Menee hyvin kun on kuppi, mutta kun ei ollut niin pysähtyy liian aikaisin..Mitähän tässä kuukaudessa keksisi..

*Seuraaminen. On mennyt huonompaan suuntaan eli kovasti treeniä ennen kisoja.

*Luoksetulo. Tehty takaperin ketjutusta, joka alkaa tuottaa tulosta. Tänään lyhyeltä matkalta kumpainenkin pysäytys erikseen ja teki todella hienosti:)

Chili:

Hmm..Meidän motto on tästä lähin, että maltti on valttia:) ja älä itsekään hötky kuin..Koskee lähinnä noutoa. Eli miunkin pitää olla RAUHALLISESTI että siitä tulisi hyvä ja Chili kantaisi kapulaa sekä pitäisisi nätisti..*huoh* Helpommin sanottu kuin tehty..Me varmaan kisataan vasta sitten 2020..Chilin ruudut ovat parantuneet kupin myötä eli sillä linjalla jatketaan. Seuraaminenkin on parantunut huomattavasti. Chili oppi uuden tempun: vilkuttaminen:P Tarjoili sitä jo kun oltiin ulos lähdössä:D