Ei se nyt auttanut muu kuin ottaa kiltisti kynä kouraan ja alkaa miettiä meidän ongelmia tokon suhteen sekä miettiä ratkaisuja niihin..

Asiat mitkä ovat kaikkein tärkeitä saada kuntoon:

1. Seuraamisen ääntely kokonaan pois, myös kokeissa.

2. Luoksetulon pysäytykset kuntoon.

3. Noutojen loppuasennot.

4. Kaukoihin pysymisen varmuus.

5. Tunnarista pois pelaaminen upporikas ja rutiköyhä.

6. Ruutu varmemmaksi.

Näitä pitäisi lähteä parantamaan. Katotaan nyt, että mitä saadaan aikaan..
Kaukoja on tehty pikkuisen sisällä niin, että palkka tulee, kun minä tulen sivulle. Eli en viskaa namia enkä laita takapalkkaa vaan huippujuttu on se, kun minä tulen sivulle ja M pysyy tietyssä asennossa. Seisominen on ollut tähän mennessä kaikkein vaikein. Samoin on tehty paikalla pysymistä niin, että mie olen ollut häiriö. Edistystä..

Käytiin ottamassa agit iltapäivällä. Manta nautti, kun sai olla miun kanssa ihan kahdestaa;o) Chili jäi yksin kotiin. Neiti kiljui ensimmäiset viisi minuuttia, mut hiljeni lopulta ja oli loppu ajan nukkunut kiltisti. Jesh!! Mutta siis Mantan agit. Tarkoituksena tehdä välistävetoja, puomin kontaktia ja keppikulmia. Todella hienosti ja avokulmakin lähti menemään ihan mukavasti. Meidän syksyn tavoite agin suhteen ovat kyllä nuo keppikulmat!

Ai juu, viime lauantaina Chilikin otti agia. Tehtiin eteenmenoa siivekkeiden välistä, putkea ja puomia. Hienosti alkoi Chilin agiura. Nyt vain tarvitaan _paljon_ vahvistamista.

Mulla on ollut pari päivää vapaata ja ollaan Chilin kanssa oltu tuossa pihalla yhdessä puuhailemassa. Ne ovat kieltämättä olleet parhaat hetket!!:) Ollaan puuhailtu lelun kanssa ja kerta kerran jälkeen on mennyt paremmin. Niistä hetkistä on oikein nauttinut. Samalla on tehty myös maalla agin ohjaustreenejä lelulla ja alkavat menemään hienosti. Se mikä on myös ollut hienoa huomata on, että Chili tarvii yhä vähemmän apuja sivulle tulemiseen. Jotain edistystä sentään;o) Tänään tehtiin myös makkararuutua pihalla ja hienosti haisteli:o)