Tänään oli meidän bortsu & kelpie - ryhmän treenit Ojangossa. Mukaan oli kyllä eksynyt yksi australianpaimenkoira sekä yksi Ötö eli Manta:P

Chili:

*Paikallaolo. Tehtiin istuen. Kahdesti valahti maahan, mutta kertaakaan ei lähtenyt mihinkään. Ei se ongelma ole koskaan ollutkaan, mutta silti aina pitää muistaa asiaa hehkuttaa:P Toiset tekivät kunnon paikallaolon ja me harjoiteltiin olemista pää maassa. Onnistui pieniä hetkiä kerrallaan, mutta ollaan kyllä aivan alussa tässä.

*Seuraaminen. Hyvä huomio tuli, että kun lähden liikkeelle niin seuruun paikka väljenee. Tätä siis treenattava eli liikkeelle lähtöjä.

*Luoksepäästävyys. Ekalla nousi ja meni morjestamaan, loppujen kohdalla istui. Eipähän olla tätä pitkään aikaan treenattu.

*Hyppy. Ei ongelmaa vaikka ei olla tehtykään. Osasi selvästi agipuolelta:P Vielä ei tehty seisomisia.

*Maahanmeno. Pari kertaa liikkeestä maahan. Olis saanut olla nopeampi, mutta ihan ok.

Chilllä taas hyvää häiriötä, kun ympärillä pyöri niin toko kuin agitreenejäkin. Tästä huolimatta neiti keskittyi todella hyvin.

We trained obdience today with our group. First Chili did sit-stay. A couple of times she went down, but didn´t move. Then the others did down-stay, but we practiced to down-stay, but also head down. Our new trick;) Then we did sit for examination. When first human came, she got up, but the others two went very well. We practiced also obdience jump for the first time, but it was excellent. Our last move was down in motion. It would it be more fast..In the future, we have to practiced heeling and especially that part when you take first two steps.

Manta:

*Seuraaminen. Pitkää seuraamista ja paljolla palkalla. Meni aivan sairaan hyvin!! Jesh, jesh!!! Työn alle pitää ottaa juoksu, koska irtosi aika reilusti. Mutta oli hiljaa!! Mieletöntä!!

*Nouto. Vieraalla kapulalla hyppynoutoa. Ekalla ei hypännyt takaisin. Toisella ei osannut tuoda sivulle..Justiinsa juu..Pitäisköhän taas treenata:P Kolmannella toi, mutta istui aivan sairaan vinoon..Ou great..

*Kaukot. Lähinnä työnalla s-m. Suhteellisen hyvin. Ei ainakaan pahemmin edistänyt..

*Ruutu. Lähti innolla ruutuun ja meni aivan suorasti!! Jesh! Loppuun vielä ruudun loppuosaa, joka kanssa bueno.

Olipa aika todella hyvä treenit tänään!!:)

I practiced with Manta also. Everything was bueno, nothing ecpesially:) Just, she did excellent heeling!!:)