Nyt on palattu taas arkeen ja aloitettu treenaus;o)

Sunnuntaina otettiin treenit Sadun, Hertan ja Panun kanssa. Manta aloitti ruudulla, joka meinasi mennä päin sitä yhtä..Laitettiin ekana pallo ruutuun, jota ei nähnyt kunnolla ja haahuili missä sattui. Pistettiin isompi pallo ja nyt meni hyvin ruutuun. Pysähtyi myös hienosti seisomaan, kun otettiin yksi ruutu ilman lelua. Luoksetulon seisomiset olivat päin sitä yhtä..Saisi olla paljon napakampi. Noudon loppuasentoa vahvistettiin, vielä on aikasta paljon hakusessa. Tunnari meni loistavasti. Satu laittoi neljä kapulaa kasaan ja mie piilotin omani nurmikkoon. Etsi hienosti!! Haisteli väärät, mutta jatkoi oman etsimistä. Mie en varmaan uskalla ottaa tunnaria ennen kisoja:oP Mutta olo oli kyllä silleen, että mie perun koko kisat..

Noh, eikun tänäänkin treenaamaan Sadun ja Päivin kanssa. Manta otti luoksetuloa tai siis sen pysähdystä. Mie aattelin kokeilla, että reagoiko se käsimerkkiin. Juu, ei reagoinut. Lopulta otettiin niin, että pallo jätettiin taakse ja nyt onnistui nappiin!!! Eli näitä harjoitellaan ennen koetta..Ruutu meni tosi hyvin! Nyt oli namikippo, kun iso pallo oli unohtunut kotiin. Ei huomauttamista. Noudon loppuasennon vahvistamista edelleen. Otettiin kaukot, jotka suht kivat. Pientä liikkumista havaittavissa, mutta ei pahemmin. Reagoi herkästi, kun liikkeenohjaaja heilui takana, mutta ei onneksi paineistunut liikaa.

Myös Chili on ollut aikuisten koirien treeneissä mukana;o) Jos ei muuta niin katseluoppilaana. Se oli yhden päivän ja yön hoidossa. Neiti oli juossut pitkin pihaa, kaivanut kuoppia, kaatanut vesisaavin, testanut kaikki lelut, nostellut 1,5kg (!!) käsipainoja, paimentanut kääpiöpinseriä ja levitellyt kukkamultia. Meillä on loistava tulevaisuus edessä!!:o) Kiitos Sadulle kärsivällisyydestä ja hoitopaikasta!! Mutta Chili on siis treenannut perusasentoa ja pk-puolen luoksetulon loppuosaa. Ottanut myös hienosti luoksetuloa. Ruututreeniä aloitettiin pikkuisen, mutta mie totesin, että mie opetan sen ihan muulla tavalla. Palataan siihen, kun saan ekana välineen, jolla sitä opettaa. Tänään otettiin myös eteenmenoa niin, että kuppi missä oli ruokaa jätettiin yhdessä ja mentiin kauemmaksi ja mie lähetin sille. Ei yhtään pöllömmin!!:o) Tätä jatketaan siis tulevaisuudessakin.