Yllätys, yllätys, Manta otti tänään noutoa:o) Tehtiin tunnaria niin, että piilotin omat nurmikkoon ja todella innokkaasti sekä varmasti Manta haki ne haistelemalla. Ei luovuttanut vaikka ei ihan heti olisi löytänytkään. Eli perustyö olisi kunnossa, nyt tämä vain pitäisi siirtää liikkeeseen. Katsellaan ja pohditaan. Tavan noutokapulalla otettiin pitämistä (tätä myös tunnarilla) niin, että palkka viskattiin maahan. Otettiin myös loppuasentoa eli eteentulemista naksun avulla. Tarvitsee vielä paljon työtä, mutta aina vain paremmin menee. Muutama luoksetulon pysäytys pallolla ja meni hienosti.

Chilin kanssa käytiin kaupungilla ihmettelemässä erilaisia ääniä ja melua. Nyt kun on muuttanut tänne kauemmaksi keskustasta, sitä oikein ihmettelee, että mitä kaikkia ääniä keskustasta löytyy. Chili oli tosi nätisti ja rohkeasti siellä käppäili. Jäätiin ison sillan alle laiturille istuskelemaan ja rauhoittumaan. Todella nätisti se siihen asettautui. Chilin kanssa harjoitellaan päivittäin kontaktia, istumista, maahanmenoa, seisomista ja erilaisia temppuja sekä luoksetuloa ja suhteen luomista. Pikku hiljaa olen alkanut myös näyttää noutokapulaa ja pitäisi varmasti pari ruutuakin tehdä, kunhan ehditään:o)

Myös labbisneiti Ruu kävi leikkimässä pimenevässä illassa Chilin kanssa ja hyvinhän noilla tytöillä meni leikit yhteen:o) Great!! Tack Kirsi!:o)