Kun muuten ei ole viikolla ehtinyt tänne kirjoittaan niin laitetaan sitten kaikki kerralla:oP

Tiistai:

Heti tiistaina aamusta suunnistettiin Tuomaksen ja shelttipoikien kanssa treenaan agiliitoa. Olipa ihanaa, kun piiiitkästä aikaa joku katsoi kunnolla meidän menoa, pähkäiltiin yhdessä eri ohjaustapoja sekä kokeiltiin niitä!!:o) Mantasta huomasin kaksi asiaa: keppejä pitää treenata niin, että ne päättyvät seinään (ei ollut helppoa ei) ja se osaa mennä suljetusta kulmasta putkeen!! Jihuu! Mie olin varma, että se ei sitä tee, mutta tekipä ja vielä joka kerta. Meinasi vain itsellä tulla kiire seuraavalle hypylle, kun jäin ihmettelemään sen menoa. Kontaktit vähän hukassa, joten niitä treenattava ehdottomasti. Ohjaus parantunut. Chili teki perusohjaustreenejä sekä muutamaa keppiväliä verkoilla. Vähän se niitä verkkoja ihmetteli, mutta kun hoksas mistä on kysymys niin alkoi sujua kuin konkarilta:o) Hieno Pipero!

Kotiin syömään ja siitä sitten Sadun kanssa tunnarikapulaostoksille. Miten ihmeessä sitä tunteekin olevansa niin hukassa jossain tuollaisessa "miehisessä" kaupassa? Samaa koskee öljynvaihtopaikkoja:oP Noh, rimat saatiin ja sainpa vielä ne sahatuksikin poikki, että mahtuivat autoon. Sitten vaan sorvin ääreen. Itse asiassa meidän ei itse niitä pitänyt tehdä, mutta kun sirkkeli-ihmisellä oli käsipaketissa, jouduttiin vähän auttamaan:oP Mutta nyt on niitä taas läjä. Pitäisi siis aloittaa treenaus. Siitä sitten suunnistettiin tokotreeneihin.

Manta:

*Ruutu. Ajattelin nyt hakea sitä motivaatiota, mutta kaikki kokeilemani yritykset kariutuivat nollaan. Palattiin alustaan ja kappas sehän toimi täydellisesti!! Kumma koira..Eli jatkamme tällä linjalla.

*Luoksetulo. Juu, tekihän se niitä hienoja pysähdyksiä, mutta ei kehuttavan hyvin..Mietintään.

*Kaikkea pientä muutakin tehtiin. Ylhäällä ne tärkeimmät.

Chili:

*Ruutu. Saatiin lisämotivaatiota lelusta. Tod. näk. jatketaan tällä tiellä.

*Lelu leikkiä. Tarkoituksena olisi, että tuo Pipero toisi mulle sen lelun eikä lähtisi juoksentelemaan se suussa. Tätä treenattiin kahdella lelulla ja toimi oikein hienosti. Jatketaan siis tällä.

*Seisomista. Lähinnä siis silleen, että mie kävin kiertämässä lenkin ja tulin takaisin -> palkka. Alkaa sujua hyvin. Mie ajattelin C:n kohdalla käyttää tähän takaperinketjutusta.

*Nouto. Huiput pito harkat!

Lopuksi Chili pääsi Loitsun kanssa pellolle juoksentelemaan. Siitä sitten Sadulle saunaan. Oli pikkuisen väsyneitä koiria meillä:o)

Keskiviikko:

Suunnistettiin agitreeneihin. Mua ei siis ilmeisesti pitäisi päästä valloilleen, kun treenit venyi kun meikä puuttui taas joka asiaan:oP

Manta:

*Helpohko rata, mutta puhtaasti ohjauksellinen. Ajatus, joka iskostui vihdoin päähäni, ohjaa älä oleta. Parissa kohdassa kävi juuri näin. Muuten ohjauskuviot alkoivat sujua aikasta hyvin ja tuli tehtyä muutama "erikois"käännös:oP Ensi viikolla pitää palkata ihan hurjasti kontakteilta. Jotenkin miulla on sellainen kuti, että kisoissa voi noi kontakti jäädä tekemättä..

Chili:

*Edelleen sitä ohjausta. Välistävetoja sekä poispäinkäännöksiä. Meni hyvin. Chilille ei jäänyt kauheasti aikaa tehdä oikein mitään..

Hitsi, meinasi ihan unohtua. Ehdittiin maneesille niin, että meille jäi aikaa ennen ryhmää. Otettiin Mantan kanssa luoksetulon pysäytyksiä ilman alustaa ja niin, että M tiesi palkan olevan takana. MENI AIVAN SAIRAAN HYVIN!!! En ole Mantalta ikinä ennen sellaisia pysäytyksiä nähnytkään! Pitää miettiä, että miten jatkossa..

Välissä maailman tylsimpiä päiviä.

Sunnuntai:

Chilin kanssa suunnistettiin penturyhmään. Meidän harmiksi aihe oli vaihtunut ja tällä kerralla oli tutustumista agilityyn..Ei siinä mitään, mutta agia on tullut tehtyä viime aikoina muutenkin..Perusohjausjuttuja otin.

Mie päätin vakaasti, että ensi viikolla alkaa tokon treenaus ahkerammin..