Mutta aivan ensimmäiseksi ONNEA Vinski 7v. (voitteko uskoa!!) 10.5. ja ONNEA Manta 5v. tänään 11.5. Aika kyllä rientää vauhdilla..Vastahan nämä pikkupallerot olivat aivan pieniä..Ja juuri haettiin kotiin..Toivotaan pitkää ikää vielä molemmille!! Ja Mantalle huippusuorituksia!!;)

-----

Mutta tämän päivän agikisoihin. Meillä oli siis kolme starttia Lieksassa. Todella hyvät radat ja mahkut olis ollut vaikka mihin..Meiltä siis puuttuu se yksi karsintanolla. Eikä sitä tullut tänäänkään..Harmittaa aivan valtavasti..Eikä ole oikein kisoja ennen karsintoja..Jos en sitten lähde ajamaan Hesaan niihin Stadi Gameseihin:P Hullu kun on niin voinpahan vaikka lähteäkin..

Ekalta radalta tuli 15 virhepistettä (kaksi rimaa ja lentokeinu), toiselta radalta puomin kontakti *perkele* ja hyppyradan sössin minä!! Luulin, että en ehdi tehdä valssia ja koetin takaaleikkausta mikä meni kyllä aivan penkin alle..Hyvä minä siis!! No ei voe mittään..

Viikko ei ole muutenkaan ollut oikein paras..Chilin kanssa suunnistettiin vepen kuivaharkkoihin ja meni aivan penkin alle..Aiheena vienti ja..Taidan hylätä tämän lajin Chilin kanssa ennen kuin edes on alettukaan..

Pientä tokoa ollaan tehty, mutta siis todella pientä eikä ole mitään mainitsemin arvoista..Jospa vaikka ensi viikko olisi tätä parempi.