Pitkästä aikaa;) Joopa joo..Mistähän sitä taas lähtisi aukomaan..

Oltiin Mantan kanssa ensimmäisissä voittajaluokan kisoissa..Eikä kyllä mennyt ihan putkeen..Viisi pistettä jäätiin tuloksesta ja se oli muutenkin kyllä kamalaa katsottavaa..Neiti hyppi ja pomppi koko seuraamiskaavion, toi tunnarissa väärän, juoksi läpi luoksetulon ja kaukojen viimeisessä asennonvaihdoksessa teki väärin. Ruutuun olin tyytyväinen, koska se meni sinne hienosti ja pysyikin siellä. Samoin paikallaolo oli 10, mistä olen kanssa tyytyväinen. Maijalla ja Frodolle sekä Susannalle ja Paavolle vielä onnittelut ykköstuloksista!!:) Meidän seuraava kisatavoite on vuonna 2010, mutta ehkä me saatetaan jo toukokuussa kisata.

Siinäpä sitä sitten iski masennus ja treenimotivaatio katosi täysin..Koetettiin treenata, mutta meno oli kuin Hitlerillä ja mie turhauduin vieläkin enemmän, kun mikään ei mennyt putkeen..

Nyt ollaan vedetty henkeä, tutkailtu sisintä ja koetettu koota itseään..Ei kyllä millään hyvällä menestyksellä, mutta jotakin on tapahtunut aivokuorten välissä. Viime treenit Maijan ja Frodon kanssa antoivat viitteitä siihen, että ehkä se taas tästä. Viimeksi tehtiin kaukoja ja koetetaan saada ne nyt kuntoon pitkältä matkalta. Ainoat ongelmat maasta seisomiseen, kun M välillä lirittää, samoin seiso-maahan - osiossa M tulee vähän eteenpäin. Myös noutojen loppuasento eli kapulan eteentuominen on taas kerran treenin alla ja sitä koetetaan parantaa. Loppuaika viimeksi leikittiin eli tehtiin luoksetulon pysäytyksiä kahdella pallolla ja ruutu lähetystä toisesta ruudusta toiseeen ruutuun, mikä olikin todella kivaa!

Viime viikonloppuna oltiin Mantan kanssa Oreniuksen Juhan agilitykurssilla. Mihinkään parhaimpiin suorituksiin ei ylletty ja näytettiin Juhalle kauniita ilmakontakteja, mutta treenimotivaatiota löydettiin lisää. Mitään maata kaatavaa ei opittu, mutta kuten Juha sanoi, niin miulla on hyvä ja nopea koira, joka tottelee hyvin ohjausta. Nyt vain pitäisi saada paketti kasaan, että yhteistyö toimisi moitteettomasti. Samoin kontaktit (yllätys!!!) pitäisi saada kuntoon ja miun valssit.

Nyt pitäisi tehdä taas joku -plan-, että saataisiin hommaan taas tolkkua..Mutta yritämmä.:)