Perjantaina Manta sai hemmottelua, kun pääsi miun kanssa ihan kahdestaan liikkeelle:) Tuntui nauttivan täysin rinnoin. Suunnattiin siis Jaakko Suoknuutin oppeihin. Ja olipa mukavaa, kun pitkästä aikaa joku katsoi meidän menoa ja vielä kommentoi sitä:) Saatiin Mantan kanssa todella hyvää ja positiivista palautetta. Manta on estevarma koira, joka pystyy lukemaan rataa ja etenemään sillä. Hiottiin vielä meikäläisen ennakointeja sekä todettiin, että kyllä se osaa ne kepit hakea ja kestää vielä takaaleikkauksen niillä:oP Ja että kilpajuoksuksi ei saa mennä vaan pitää olla aina pari metriä edellä. Erittäin hyviä vihjeitä tuli myös rataantutustumiseen. Oli kaiken kaikkiaan avartavaa:) Suuret Kiitokset Jaakolle!

Sunnuntaina päätettiin agin kisakausi 3 starttiin. Ekalla radalla oli sikamaiset kontaktit ja miun ennakoinnit meni vähän pieleen ja M meni yhden esteen väärältä puolelta. Tältä siis hylky, mutta ohjaukseen olen periaatteessa tyytyväinen. Seuraava rata hyppis ja sieltä pärähti nolla:) Eli ensimmäinen ajatellen SM- & MM-karsintoja. Rata oli suht helppo, mutta tällä kertaa ei Manta pysynyt lähdössä, joten yksi kaarros vähän liian pitkäksi. Kepeillä päätin kokeilla lähetystä ja se onnistui!!:) Hieno ötö!! Viimeinen rata agirata. Maailman räkäisimmät kontaktit. Hyppäs ties miestä..Hoh hoi..Tais olla 15 virhettä..Että silleen. Me jäädään siis kontaktitauolle. Mutta olin suht tyytyväinen kisoihin. Jaakon opeista sai jo paljon uutta näihin startteihin. Ja Mantalle oli tullut taas lisää vauhtia!? Ainakin se pinkoi tuhatta ja sataa.

Manta and I were agilitytraining last Friday. Our teacher was Jaakko Suoknuuti. We get a lot positive feedback. It was so great that someone finallyt look at us in agilityfield and comments what we do there:) On Sunday were Manta and I in agility competitions. Three runs. We got one run no faults, the other runs weren´t so good. Contacts were horribles!

Chili on tehnyt pientä tokoilua. Lähinnä hiottu kaukoja. Seiso-maahan alkaa näyttää jo aika hyvältä:) Myös seuraamisen takajalkojen siirtoa ollaan treenailtu. Pitää nyt taas ottaa itseään niskasta kiinni ja tehdä paljon muutakin:)

Chili has trained a little bit obdience. Heeling: we have learn to move our back legs:) He have done also some positions, like standing and go to down.