Laitetaanpa todistetta, että se tokon treenaus on ihan oikeasti alkanut:oP

Manta:

*Tunnari. Sujui hyvin, kun oma piilossa ja muut verkon takana. Sujui hyvin, kun toisia esillä lähellä verkkoa ja oma piilossa. Sitten ei enää sujunut, kun toiset esillä ja oma esillä. Silloin liikkeestä tuli nouto. Hmm..Pitää varmaan uhrata taas iso ajatus tälle. Tai sitten olen vain ahnehtinut liikaa. Mutta se on plussaa, että etsii haistelemalla, kun oma on oikeasti piilossa:)

*Seuraaminen. Tehtiin askeleita ja käännöksiä. Näihin olen koettanut siedättää Mantaa niin, että se on sivulla ja kierrään jompaan kumpaan suuntaan ylävartalolla selkeästi ohjaten. Edistystä on tapahtunut ja kestää aika pitkän aikaa olla hiljaa (runsaalla palkalla), mutta jossain vaiheessa tulee taas se ääni..*huoh* Tätä pitää tehdä enemmän. Manta nimittäin tekee hiljaa käännökset, kun tekee yhden, mutta sitten tulee helposti taas ääni..

*Kaukot. Ajatuksena saada s-m hiljaiseksi. Sähläilyjen jälkeen onnistuttiin tekemään monta toistoa läheltä olemalla hiljaa. Hienoa!!:) Myös muita asentoja ja ne ovat paljon parempia..

Chili:

*Nouto. Pitämistä sekä kantamista. Mitä enemmän treenaa, sitä paremmin tämäkin sujuu. Eli jatkamme samaan malliin. Pystyy jopa pitämään kapulaa miun edessä niin, että miun kädet pitää kapulasta kiinni:) Huippua! Ei nimittäin onnistunut joku viikko sitten..

*Seuraaminen. Voi Wau!!:) Kädellä piti hiukan ohjata, mutta nyt se tuli sillä kohdalla kun halusin ja siten miten halusin. Tän kuun teemana voisi olla seuraaminen ja aletaan työstää sitä nyt ihan kunnolla..

*Tunnari. Oman piilotusta ja löysi joka kerta todella hienosti. Lopuksi tunnarin pitämistä. Tätä pitää treenata, koska meinaa mennä jauhamiseksi. Pitää etsiä jostain metallikapula, jotta tulee treenattua. Se on ollut Chilillä leikkikaluna ja voi siis olla ihan missä hyvänsä:oP

*Merkki. Meinasin aloittaa merkin. Sähläykseksi meni ja nyt pitää sit miettiä että millä keinoin mie sen opetan, kun ei meinannut tämä mietitty tapa oikein sujua..Tai sit siirrytään ulos harjoittelemaan tätä..

*Temppuja. Jalkojen välissä kävelyä ja niin, että kierrettiin. Samalla hyvää takapään treeniä. Takajalan nostoa ja meikäläisen kiertoa.

Ihan tyydyttävästi menneet treenit:o) Jesh.

Eilen sain vihdoin otettua kameran mukaan ja muutama otos meidän sakista.

Chili:

1383850.jpg

Manta:

1383851.jpg

Ja Chilin tyylinäyte:oP

1383853.jpg