Ilta puhteena pientä tokoa sisällä:o)

Manta:

*Kaukot. Ihan läheltä ja naksaus tuli kun liike tehtiin hiljaa. Selvää edistymistä. Yleensä seisomiset ovat sujuneet hyvin, mutta nyt alkoi sujumaan i-m-i:) Seisomisessa tarvitaan myös kestoa, koska läjähtää helposti joko maahan tai istumaan sekä reagoi miun tekemisiin. Tähän siis ehdottomasti kestoa.

*Luoksetulon loppuasento. Eli siis olen tämän vaihtanut siihen, että M tulee sivulle takakautta. Ja lyhyeltä matkalta tuli oikein hienosti. Aina kun lähti liikkeelle niin kuului pieni puhahdus, mutta hiljaa kiersi ja tuli sivulle ilman enempiä apuja.

*Maahanmenoja sivulla. Naksautus kun meni maahan ja nousi seisomaan hiljaa. Ja hmm..alkoi toimimaan oikein hienosti.

*Seisomista. Nopeita ja terävä seisomisia sekä niissä pysymistä. Täytyy muistaa vaatia, että pysähtyy heti ilman mitään steppauksia!

*Seuraamista. Ja lopuksi ah niin ihanaa seuraamista. MUTTA hieno tunne oli, kun pystyttiin tekemään kaksi askelsiirtymistä oikealle ilman minkäänlaista ääntä!!!:o) WAU!!:o) Onpa hieno olo..Herkästi se ääni sieltä tulee, mutta edistystä on tapahtunut..

Chili:

*Kontaktia. Nyt siis tarkoitus oli pidentää kontaktia sekä lisätä vähän häiriötä. Tätä kestoa pitäisi ehdottomasti kasvattaa ja ottaa työn alle.

*Askel siirtymisiä. Ihan ok. Napakasti istuu ja oikealle sekä täyskäännökset sujuvat.

*Seisomista. Nyt pääpaino kestolla ja aikasta hyvin kesti, kun menin kauemmaksi ja käännyin ympäri. wau!

*Temppu. Ja sitten vielä sitä sivuttain kävelyä.


Tänään tajusin, että vaikka naksu ja namit ovat käytössä niin pitäisi muistaa myös kehua sitä koiraa!! Ihme juttu..Mutta jotenkin sitä on varmaan niin suomalaisen jäykkä, että meinaa unohtaa ne suulliset kehut..Lenkillä käytän paljonkin, mutta treenaamisessa se keskittyminen menee johonkin muuhun ja suu pysyy kiinni..Pitäisiköhän asialle tehdä jotain?!;o)