Tänään suunnattiin Purinalle treenaamaan tokoa. Paikalle oli tullut Helena & velipoika One (juups, se on iso:D), Mia & äiti Aino, sisko Spice ja isosisko Win sekä Mona & sisko Mia ja sen taitava kaveri Marvin. Eli perhetapaamista kerrakseen. Mona oli tullut Ruotsista kisaamaan tokon Pohjoismaiden Mestaruudesta. Hän kuuluu Marvinin kanssa Ruotsin maajoukkueeseen. Eli todellista oppia;)

Chilin treenit:

*Seuraaminen. Saatiin vinkkejä, että miten siitä seuraamisesta saisi tiiviimpää. Nyt siis opetellaan siirtämään takajalkoja, kun tullaan sivulle eikä vain raahaa niitä jäljessä:P Ja palkka siitä, kun on tiukasti sivulla.

*Ruutu. Mona kertoi, että tasapainottelee ruututreenissä vauhdin ja pysähdyksen välillä. Tehtiin siis niin, että koira juoksee ruutua kohden ja heitetään pallo sen pään yli eteenpäin. Pallo heitetään eri kohdissa, mutta pitäisi saada niin, että ei ehdi käätään pääntä taakse. Mona käytti myös klikkeriä merkkaamaan oikeata kohtaa ruudussa, mutta mie opettelen ensin heittämään sitä palloa:P Olipa meillä vaikeaa:P Välillä sitten pysähdyksiä. Voin kertoa, Toimi!! Jesh, ehkä me joskus saadaan tästä toimiva liike.

*Tunnari. Piiiiitkästä aikaa tehtiin tunnaria. Vähän huono paikka, agikenttä, ottaa tunnaria..Ja tauon huomasi myöskin. Tein myös häiriöllä eikä mennyt sekään ihan putkeen, mut tästä noustaan vielä. Ja alussa oma aina täysin piilossa;)

Koska kyseessä oli meidän agilityhalli niin Mantan aivokäyrätoiminto ei siis riittänyt tokoon, joten se sai tehdä vain vähän kontakteja:P

Lopuksi oli ryhmäkuvausta ja Chiliin sai olla kyllä tyytyväinen, koska häiriöstä huolimatta istua napotti hienosti paikallaan. 

Kiitos kaikille mukavasta treenistä!

We trained obdience today. It were familymeeting because Mona with Marvin & Mia came to Finland. There were big obdience competitions last weekend and Mona competed with Marvin.

I and Chili got very good tips from her. Heeling: Chili must start to use her back legs! Not just drag them. And the position must be close. Square: this is balancing with speed and stopping. Chili bought this method right away, so I think that we will make some progress with this.

It was very fun meeting!!:) And THANKS to Mona for your tips:)