Rakas Päiväkirja,

meille on muuttanut Kaaos siis K-A-A-O-S. Mie otan kohta yhteyttä Muuttajien Sorretut Koirat ry:hyn. Ei tästä elämästä tule yhtään mitään. MULTA ON VIETY NUKKUMAPAIKKA!! Mamma on sullonut sohvan täyteen tavaraa ja sit se istui lattialle ja valloitti samalla MUN tyynyn! Kauhea tappelu, että kumpi siihen ehtii ensin ja sit siinä käy vielä silleen, että vaikka MIE ehtisin ENSIN niin silti mut häädetään. Törkeetä sanon minä!!! Sitten täällä ei mahdu muutenkaan liikkumaan vaan tavaraa ympäriinsä ja samoin laatikoita yms kaikkia roinaa..Mamma ei yhtään ajattele, että mie olen pieni koira..Että mitä tästä elämästä tulee kysyn minä! Ei yhtään mitään..Taustatukea kaivataan! Ja mihin tää tavara sit häviää? Yksikin päivä täältä kannettiin tavaraa ulos eikä se tullut enää ikinä takaisin sisälle. Mitähän meille mahtaa oikein tapahtua? Mamma on kyllä luvannut, että parin viikon päästä elämä helpottuu ja päästään paremmin treenaamaankin. Ja vielä se, että ei olla käyty tekemässä agilitya! Törkeetä! Mun elämä on puusta. Mutta toivotaan, että tästä elämästä seuraa jotain hyvääkin.

Dessi, vihjaisitko siun mammalle, että laittais miun mammalle teidän mailiosoitteen, kun koneen vaihdon yhteydessä pääsi hukkumaan?

Rakkaudella,
Manta


Dear Diary,

we have chaos, C-H-A-O-S!!!! There is stuff and boxes everywhere and I mean Everywhere! I´m small dogs and I can´t move on my home. And then, my mom has put on some things on the couch and then she sit on the floor on my pillow. MY PILLOW!! I have to fight with her and generally I loose. Life sucks!! And then mom pack our stuff and one day she carried some things away. Where the things went? What will happen to us? And then. We haven´t trained agility at all!! Mom told us that this situation will come easier after a couple of weeks. I hope so!!

Love,
Manta