on viime päivityksestä..Pahoitteluni! Alku kesä meni lähinnä lepäillessä pois kevään stressejä ja väsymystä..Kyllä se taisi sittenkin aika koville ottaa:o/

Mutta on myös paljon tapahtunut viime päivityksen jälkeen.

Mantan kanssa olemme lähinnä treenailleet ja käyneet agikisoissa, mistä ei niin hirveästi mainittavaa, muuta kuin, että Manta saavutti toista kertaa peräkkäin australianterriereiden rotumestaruuden!!:o) Siinä tuli samalla myös ensimmäinen nolla ensi vuoden SM-kisoja varten;o) Muissa kisoissa ollaan lähinnä treenattu kontaktien oikea oppista suorittamistapaa;o) Eli agitreenit ovat nyt keskittyneet lähinnä kontakteihin. Otettiin me yksi viikko okseritreeniä ja käytiin sitä kolmesti treenaamassa ja nyt se on pikku hiljaa alkanut pysyä ylhäällä..Seuraavaksi alkaa keppikulmatreenit! Tokon puolella ei mitään ihmeellistä. Pitäisi alkaa taas kovasti treenamaan, koska neiti on ilmoitettu 2.9. kisoihin:oP Tunnari tökkii edelleen ja pahasti...Nyt pitää alkaa tekemään oikein kunnon treenisuunnitelma.

Elokuun alusta maallinen tomumajamme muutti..Olemme edelleen Joensuussa, mutta asutaan tilavassa rivarikaksiossa..Kauan haaveiltu unelma on vihdoinkin totta!

Ja ei kahta ilman kolmatta..Eli toinen pitkäaikainen unelma täyttyi ja viikko sitten saapui laumaamme pieni bordercollien alku "Chili". Nyt on viikko yhteistä taivalta takana ja päivä päivältä elämä sujuu paremmin;o) Ollaan opittu lukemaan toisiamme..Chilin kanssa ollaan käyty kovasti sosiaalistumassa, mm. eläinkaupoissa, koiranäyttelyssä, harjoittelumaneesissa ja kaupungilla. Nyt pitää laatia sellainen oikein kunnon suunnitelma pennulle, että missä kaikkialla käydään. Olette kaikki tervetulleita sosiaalistamaan pentua!:o)