Treenit pitkästä aikaa..Ja oli oikeasti tosi mukavaa. Nyt oli taas itselläkin intoa ja motivaatiota treenata..Ennen joulua eikä oikein joulun jälkeenkään, mutta nyt se on tullut taas takaisin..Ehkä se tästä:o)

Aiheena takaa kierrätykset ja yksi sylikäännös. Manta osaa kyllä tosi hyvin kiertää takaa, kun osaa vain ohjata oikein:oP Eli ei pakosti tarvitse kierrä-käskyä vaan osaa hakea. Wautsi! Kepeillä tein pari treeniä niin, että leikkasin takaa, ja tällä kertaa onnistui! Eipä ole ennen näin hyvin onnistunutkaan. Tauko on ilmeisesti tehnyt hyvää! Näitä leikkauksia pitää kyllä alkaa treenaamaan..Kontaktiesteenä puomi. Piti vähän ekana muistella, että kuinka se kontakti sieltä lopusta otetaan:oP Tein myös pari treeniä niin, että M näki kun laitoin puomin alas namin ja lähetin sen menemään ja itse jäin melkein seisomaan alkuun, pikkuisen liikuin eteenpäin. Näin halusin sitä itsenäisyyttä kontaktille eli jos joskus olen jäljessä niin hakee loppuun asti eikä jää matkalle. Toimi superisti! Tässä ne tärkeimmät.

Chili teki hyppy (siis juoksi siivekkeiden välistä ja rima maassa) - putki - hyppy. Erittäin hienosti onnistui! Chili on kieltämättä aika putkihullu..Se imee sinne kyllä niin hyvin.

Aikaisemmin illalla tehtiin vähän tokoa..Pariinkin otteeseen..

Manta:

*Tunnari. EI TOIMI EI!!!! Yritin Kirsin kikkaa, et laitoin namia oikean kapulan viereen, mutta kävi vain syömässä namit eikä oikein hiffannut tuoda kapulaa..MITÄ MIE TEEN TÄLLE LIIKKEELLE?! Ei auta mikään ei..

*Nouto. Istuen pitämistä sekä silleen, että meni hakemaan ja kun kääntyi hiljaa niin naks. Ja sitten, että tuli vähän matkaa ja naks. Ja sitten niin, että tuli kohti ja mie kävelin vastaan. Mitä lähempänä olin niin sitä herkemmin tuli ääni..

*Kaukot. Ovat sujuneet tänään jo kolmen ja puolen metrin päästä hiljakseen:o) Vahvistin seisomista takapalkalla ja toimi hienosti! Istumaan nousu alkaa olla jo hyvässä kuosissa äänen suhteen! Vielä kun maahanmenot olisivat varmempia..

Chili:

*Nouto. Jesh, viime päivien treenit alkavat tuottaa tulosta! Ottaa kapulan maasta ja käy istumaan. Kestää, että tulen lähelle ja osaa kantaa jo jonkun matkaa kun houkuttelen mukaani. Tosi nätisti pitää kulmureiden takana eikä pureskele. Tunnarikapulasta ei voi sanoa samaa:oP Eli se pitää ottaa työn alle.

*Sivulla. Kontaktia sivulla ja sujui hyvin. Tätä tehtiin myös maneesilla ja vaikka aika paljon häiriötä niin alkoi hiffaamaan.

*Kaukot. Seisomasta istumaan ja sujui oikein mallikkaasti vaikka tehtiin ekaa kertaa.

Tässä varmaan tämän päivän tärkeimmät..:oP Meillä vaihtui treenipaikka ja tässä nykyisessä on pehmeämpi alusta. Mietin aluksi Mantan selkää, mutta hyppäsi paljon paremmin kuin edellisessä ja kovemmassa alustassa..Seurataan tilannetta.