Tänään oli vuorossa taas pienet sisätokot ennen nukkumaan menoa:o)

Manta:

*Seuraaminen. Päätin aloittaa heti seuraamisella, koska kaaliin on mentävä, että oli kyseessä sitten isot tai pienet kierrokset niin hiljaa on seurattava! Paikalla osasi seurata ja häntä on kaiken a&o eli kun se ei heilu niin ei tule ääntäkään. Eteisen (4m) päästä päähän päästiin yhdellä palkalla eli aikasta hienosti. Käännökset eikä askeleet meinanneet tänään oikein onnistua..Tänään tein myös sitä, että muutama askel ja istu. Ja voi Wau!:o) Sehän onnistui. Aluksi istu-käskyn kohdalla meinasi äännellä, mutta sekin loppui. Istumiset olivat hienoja ja napakoita eli ei yhtään ylimääräistä steppailua! Kohta päästään tekemään tätäkin liikkeenä;o) Pitää vain muistaa, että hiljaa hyvää tulee..

*Luoksetulon loppuasento. Tässäkin pätee se sama, että Manta tulee hiljaa, kun häntä ei heilu! Aluksi oli niin kovat pärinät, että meinasi hermot mennä, mutta kun odotin, että häntä lopettaa työskentelyn niin tuli todella nätisti.

*Tunnarin pitoa. Huh hei ja hellät tunteet. Piti vähän muistuttaa ensin miten sitä tunnaria oikein pidetään!! Sen jälkeen piti nätisti. Aina otti eri tavalla suuhunsa, mutta ei kuitenkaan pureksinut.

Chili:

*Kontaktia. Eiliseen oli tapahtunut parannusta!:o) Häiriö pystyi olemaan jo isompi ja neiti niin nätisti tuijotti minnuu.

*Käännöksiä. Ei muutosta. Mut nyt tein vähän kävelyä ja seuraa aivan oikealla paikalla vaikka namikäsi olisi selän takana!

*Seisomista. Kestoa edelleen treenattiin ja pikkuista kestää. Pystyn jättämään jo aika kauaksi, mutta kaikkea mitä minä tein niin reagoi eli nykäyksiin ja muihin toilailuihin. :oP

*Luoksetulon loppuasento. Eli tehtiin siis luoksetulon loppuasentoa eteen. Pystyin jo jättämään pikkuisen matkan päähän istumaan ja pyytämään siitä sitten eteen. Avustettuna tietenkin, mutta aika hyvin se siihen napsahtaa. Pitää vaan muistaa vaatia, et tulee suoraan.

Ai juu, ja sit täytyy kertoa;o) Yksi tavoite on himpun verran lähempänä;o) Manta on ilmoitettu luonnetestiin 4.5.08 tänne Joensuuhun..Juu´u, joko saa alkaa jännittämään?!;o) Mitähän mie olen mennyt oikein tekemään?!