Ihana oli treenata kuivalla ja lumettomalla pinnalla..Paino sanalla oli, koska Mantan jälkeen tuli joku ihme vesiauto ja kasteli parkkialueen:O Että silleen..Viikon aikana tehty aina kaikkea pientä, myös niitä kuntojuttuja;)

Manta:

*Ruutu. Teki aivan upeita ruutuja, kun alusta oli ruudussa:P Juoksi innoissaan ja tiesi, että mitä ollaan tekemässä. Hyvä Mandariini!! Meinas mennä noutoliikkeeksi, kun koetti ottaa vaan sitä alustaa. Ilman alustaa ei oikein viittinyt mennä..

*Luoksetulon pysäytykset. Muutama todella napakka pysähdys seisomaan:) Mutta aina pysähtyi. Alustaa ei ollut, mutta namikuppi oli. Tiesi selvästi, että mitä pitää tehdä vaikka himpun verran valuikin. Muutamia kaukana ja yksi sitten lähemmäksi eikä tullessa himmanut olleskaan..

*Seuraaminen. Upeaa seuraamista!! Pitkää pätkää, mutta runsaalla palkalla!! Upea tyttö!

*Kaukot. Tökki maahanmenot eli niissä tuli ääni. Mut sen tiesinkin. Koomakaukot toimineet näihin kotona, mutta ei ulkona. Mietintään..Varmaan pitää vielä kotona treenata ihan hirmuisesti. Pitääkin illalla vielä tehdä.

Chilipepper:

Mie olin niin tyytyväinen! Teki pitkästä aikaa kunnon ulkotreenit:)

*Seuraamista. Pikkuisen sivulletuloa ja liikkeelle lähtöjä. Tämä kyllä aivan alkutekijöissä.

*Ruutu. Juu, meni mutta silleen päiväkävelyvauhtia. Tämä pitää laittaa mietintään..

*Nouto. Pitämistä ja kantamista. Ulkona sai tehtyä pidemmän matkaa kuin eteisessä ja kantoi supernätisti.

Nää oli oikein hyvän mielen treenit:) Pitkästä aikaa kumpainenkin tyttö teki hienoa työtä. Tästä on hyvä jatkaa..SM-kisoihin ei ole enää kuin 2kk (minkä tänään tajusin), tulee hiukkasen kiire..

Ps. Tietääkö kukaan miten Vili Vilperit kesytetään?;D