Tänään hytistiin tokotreenien merkeissä.

Manta aloitti. Eikä tullut yhtään mitään..Taidan perua puheeni koskien tokoa Mantan suhteen. Kävi niin kierroksilla kuin vain voi olla. Seuraaminen ja nouto, ei puhettakaan. Ettei jäisi huono maku suuhun niin otettiin vielä ihan kaikkien viimeiseksi ruutu, joka meni aivan täydestä.

Today we trained obdience with our group. Manta was awfaul. She didn´n concentrate at all. Square was great, but everything else..*huoh*

Mutta Chili oli superi!!:) Ilahdutti kyllä mieltä huomattavasti. Ensin tehtiin seisomisia ja maahanmenoja. Yritin ensin tehdä valeheittoja tissikumilla, että lähtis miusta kauemmas ja voisin käskeä maahan tai seisomaan, mutta ei se yhtään tyhmä ole..;) Ei onnannut. Ihan huvikseen kokeilin sitten valotolpan kierrolla. Ja voi vitsi!! Se toimi kuin unelma. Pysähtyi seinään tai valahti maahan pienestäkin käskystä. Että ei voi sanoa muuta kuin Oho! Toisella kerralla lähti siihen tolpan kiertoon ihan itsenäisesti:D Seuraamista. Paranee silmissä! Se kyl tekee edelleen sitä, että lähtee hyvin messiin, parin askeleen päästä irtautuu ja sitten palaa taas sivulle. Pitää varmaan ottaa naksu avuksi. Luoksepäästävyyttä pitää treenata! Ei mennyt ihan putkeen. Tarjosi tassua Katjalle:P Paikallaolo meni hienosti! Pikkuisen kääntyili lonkalle, mutta kestoa pitää vain treenata enemmän. Ei kuitenkaan noussut ilmaan. Tehtiin vielä pieni paikallaolo niin, että Katja kutsui Jeddan luokseen. Ei tehnyt elettäkään nouseakseen. Chili otti vielä keppitreeniä ja meni pihkuran hyvin:D Oikein mieltä ylentävää treenata taas tuon mustan ferrarin kanssa.

Chili was awesome today!! It was so great to train with her! Our little black ferrari! Heeling was okei. When I take a couple of steps she go further from me and then come back to right place. I must train this with clicker. Down-stay was great also. We did also waves in two-by-two -method, and Chili was so cool!:)