Tämän päivän treenit menivät sitten huomattavasti paremmin kuin eilen:o)

Mutta aloitetaan alusta;o)

Kun selvittiin aamulenkeistä ja pyykinpesusta niin haettiin Vinski ja suunnattiin ELL. Chili sai toisen rokotteen. ELL ei ole kuulemma ikinä nähnyt pentua, joka syö nappulansa niin nopeasti:oP Tarvittiin kolme piikkiä, että saatiin kaikki aine tuohon pikku ötiäiseen..Chili ei kyl tajunnut yhtään mitään. Odotushuoneessa oli Chiliä kuukautta nuorempi kultaisennoutajan pentu, joka istui rauhassa omistajien jalkojen juuressa ja ihmetteli maailmaa. Entäs Chili?! Hötkyää kaikkiin mahdollisiin suuntiin mihin pystyy sekunnissa ja välillä aina ilmoittaa kaikille olevansa paikalla..Että silleen..Ja sit kun sen kanssa yrittää liikkua niin kerkeää jokaiseen avoimeen huoneeseen. *huoh*

Vinskillä on edelleen korvatulehdus:o( Hiivaa ei ole ja suurin osa bakteereistakin on lähtenyt, mutta jotain pöpöä siellä on..Kuulemma pölyallergikoilla voi korvatulehdukset kestää pitkään..Lääkekuurit jatkuu ja kontrollit taas niiden jälkeen..

ELL jälkeen Chili pääsi kaupungille. Se liikku siellä kyllä ihan kuin kala vedessä;o) Vaik ei Joensuun keskustassa mitään tapahdukaan kello 16;oP Takaisin päin mentiin siltoja pitkin ja WAU, Chili oli paljon rohkeampi kuin aikasemmin!! Nyt pystyttiin kävelemään niin, että Chili oli minun ja kaiteen välissä. Ne ilkeät puuportaatkin mentiin todella hienosti. Kehitys oli aika ilmeinen viime kertaan verrattuna!:o) Upea pentu!

Sitten suunnattiin treeneihin Sadun, Loitsun ja Röllin kanssa. Manta otti ekana ruutuleikkiä. Eli kaksi ruutua ja lähetystä ruudusta toiseen. Meni todella hienosti ja M nautti täysin rinnoin. Vaikka oli vähän vinossa niin meni aina oikeasti paikasta sisään ja heti. Sit tehtii eteentulemisia ja kun tuli hiljaa niin naksautus. Noutoa myös niin, että M piti kapulaa hiljaa ja siitä naksaus. Haki kapulan välillä Satulta ja kun kääntyi ja oli hiljaa niin naks. Sitten lopuksi ruutuleikkiä ja siellä ruoka. Sitten seuraamista ja meni valtavan upeasti! Liikuttiin aika paljon ja kun muisti paljon naksuttaa ja antaa palkkaa niin meni hyvin. Helposti se kurkkuääni sieltä tulee, mut pikku hiljaa..

Chili otti ruutua, eteentuloa, luoksetuloa, sivulletuloa ja eteenmenoa sekä kontaktia. Taisi vähän kaupunkireissu rasittaa, kun ei meinannut jaksaa keskittyä, mutta teki sitten loppujen lopuksi todella hyvin. Sitten Satu katseli vielä hampaita, koska kun ELL kurkisteli niin Chili murisi sille..Ei kyl olis pelottanut hiirtäkään sillä, mutta ei kiva kuitenkaan..Nyt ei mitään ongelmaa kun katseltiin hampaat..

Chili jäi äidin hoiviin ja Mantan kanssa verestettiin muistoja vanhoilla lenkkipoluilla kunnon lenkillä. Voitte arvata, että täällä makaa tällä hetkellä kaksi aika väsynyttä koiraa;o)