Jepsis elossa ollaan, jos joku on sattunut kaipaamaan:o) Ensin hajosi näppikset ja sitten ei muuten vain ole ollut aikaa kirjoitella..Vaikkakin kirjoittelut on jääneet väliin niin treenattu ollaan..Lähinnä tokoa ollaan tehty, mutta eilen myös Chilin kanssa agiliitoa, Manta jäi kotiin koska oli saanut mahansa sekaisin.

Mutta asiaan..

Manta:

*Ruutu. Mie olen nyt ottanut alustan käyttöön ruudussa ja näyttäisi toimivan ainakin sisätiloissa. Ilma on kyllä tänään niin upea, että pitäisi varmaan suunnata tuohon pihalle kokeilemaan miten onnistuu isommassa tilassa.

*Tunnari. Voihan tunarin tunari..Tämä liike on tökkinyt erittäin pahasti ja on tarvittu tuhansia tunteja kun on mietitty ratkaisua tähän asiaan. Viimeisin ja toimivin keino on ollut se, että väärät kapulat ovat kanaverkosta tehdyn häkkyrän sisällä ja oma piilossa jossain lähistöllä. Näin on oppinut, että tämä liike ei ole noutoliike vaan haisteluliike. Viimeksi tehtiin niin, että yksi kapula oli verkon ulkopuolella, mutta verkossa kiinni ja Manta haisteli hienosti sen ulkopuolellakin olevan, mutta jätti rauhaan ja jatkoi oman etsintää:o) HUIPPU JUTTU!! Jesh, toivoa on, että tämäkin liike alkaisi nyt sujumaan..

*Luoksetulo. Alusta edelleen käytössä, mutta harjoituksessa piti palata taaksepäin niin, että on muistuteltu, että alustalla pitää SEISTÄ eikä tehdä muuta.

*Seuraaminen. Tämä liike on jotenkin ottanut takapakkia vaikka tehtyki paljon. Pitää kiinnittää enemmän huomiota asiaan..

*Kaukot. Lähellä ollen tekee todella nätisti ja hiljaa:) Tarvitaan vain huomattavasti lisävarmuutta tähänkin liikkeeseen..

Manta on nyt ilmoitettu PoKS:n joukkueeseen tokon SM-kisoihin:o) Eli se on nyt ainakin meidän tavoite tälle vuodelle:o) Aikaa on toisaalta vähän ja toisaalta paljon, että saataisiin liikkeet kuntoon. Eli nyt keskitytään lähinnä siihen tokoon ja agility tulee sitten siinä sivussa mielenvirkistyksenä. :o) Katsotaan sitten noiden kisojen jälkeen että mihin panostetaan..

Chili:

*Kontakti ja seuraaminen. Edistystä on tapahtunut, mutta nyt vaan pitää saada lisää häiriötä kontaktin ylläpitoon.

*Paikallaolo. Niin maassa kuin istumisessakin on tapahtunut parannusta ja aika pidentynyt. Pari kertaa on otettu niin, että Noppa on ollut häiriönä toisella puolen ja hyvin on mennyt! Keskittyminen on parantunut eikä vilkuile enää niin paljon. Maassa ollessa helposti levähtää lonkka-asentoon eli pitää olla tiukkis tässäkin asiassa.

*Ruutu. Sisällä tekee hienoa ruutua!:o) Pitää ihan oikeasti mennä nyt ulos tekemään tätä!

*Tunnari. Sisällä ollaan nyt piiloteltu ja pitää tehdä vielä paljon lisää, että hokasee mistä on kysymys.

*Ollaan vahvistettu seisomista, istumista ja maahanmenoa. Vielä ei ihan aina muista mistä on kyse, mutta jatketaan harjoitusta.

*Nouto. Nyt ollaan kantamisvaiheessa ja vahvistetaan tätä aivan hirmuisesti:o)

Jeps, ja illalla jatketaan taas harjoittelua Sadun ja lauman kanssa.