Chilin kanssa on alettu siis tekemään ruututreenejä, kuten olen jo aikasemmin kirjoittanut. Koska namikupilla / lelulla opettaminen, ainakaan Mantan kohdalla, ei ole ollut mikään maailman paras tapa opettaa asiaa niin olen päätynyt naksuun.

Tästä lähdettiin:

877701.jpg
Ensimmäiset naksautukset tulivat, kun Chili kävi haistelemassa laatikkoa.

877705.jpg
Sitten sinne piti mennä vähän enemmän.

877710.jpg
Ja enemmän.

877717.jpg
Sitten siellä piti olla kokonaan. Huom! Siellä pitää seistä ei istua niin kuin kuvassa;) Tästä ei tullut naksua..Ja samalla laatikko on siirtynyt yhä kauemmaksi minusta. Nyt se on parin metriin päässä.

877718.jpg
Ja tänään laatikon vierelle olivat ilmestyneet ruutumerkit;o) Eivät kyllä yhtään haitanneet neitiä.

Se mistä jatketaan nyt, on että kokeillaan osaako C saman ulkona. Sen jälkeen alkaa laatikosta häviämään reunat. Mutta tästä jatketaan (oltaisiin kyllä jo paljon pidemmällä, jos ei olisi laiskottanut;o) ja lisää kertomusta Chili the ruutukoirasta tulee myöhemmin:o) (jos nyt jotakuta sattuu kiinnostamaan..)

Se mikä on hyvä ottaa huomioon, että homma etenee niin, että tehdään muutama kerta, tulee breikki jolloin laatikko otetaan pois ja leikitään yhdessä suhteen vahvistamseksi sekä mietintätauon ajaksi, sitten taas otetaan muutama kerta ja taas breikki. Eli ei hinkata tuhatta kertaa putkeen vaan välillä mietitään;o)