Pitää ottaa itseään..:P Eli pitäisi taas aloittaa treenaus. Ensin oli väsymys ja sitten flunssa joka jatkuu edelleen. Tokon SM-kisat lähestyvät aivan liian nopeasti..Mutta tänään päästiin piiiiiitkästä aikaa agitreeneihin ja oli älyttömän mukavaa!!:) Tuntuu vain omassa kropassa kun ei ole yli viikkoon päässyt juoksemaan tmv..

Aiheena ylipitkät viennit. Mantan kanssa meni aikasta hyvin, vaikka se oli pitkän tauon jälkeen into piukkana. Kepit meni älyttömän hienosti eli se osaa jo lukea eri kulmat. Nyt vain miun pitäisi luottaa, että se ihan oikeasti osaa!! Ajaessani pois maneesilta tulin siihen tulokseen, että Mantan kohdalla pitää nyt enemmän tehdä sitä treeneissä, että ajattele ensin toimi vasta sitten. Mun pitäis Mantan treenejä pohtia vieläkin enemmän et sais kaiken irti..Puomin kontakti oli aivan hukassa! Pikkuisenko piti treenata että palautui mieleen:P Nyt on Mantan kohdalla päätetty pari agikisat..

Chili pääsi myös tekemään. Aluksi vain leikittiin, kun toiset treenasi ja tähän tullut huomattavasti parannusta!! Kyllä se vieläkin välillä jäi tuijottelemaan tekevää koiraa sekä kiljumaan sen perään..*ärsyttävä* mutta kyllä se siitä. Tunnelin päässä oli näkyvissä jo valoa..Sitten tehtiin ihan ohjaustreenejä ja meni todellä hyvin!!! Mie alan jo uskoa, että meidän agiurasta voisi vielä joskus tulla jotain..Eli milloinkahan täältä pilvilinnoista tippuu alas?! Chili sai olla vapaana, kun raivattiin esteitä pois ja positiivisena yllätyksenä tuli, että se jäi pyörimään siihen meidän jalkoihin eikä rynnännyt toiseen päähän koirien luokse! Hieno tyttö! Lopuksi Chili pääsi juoksemaan Rekon kanssa ja hyvin näytti menevän leikit yhteen!

Kirsi, mie teen sen haasteen joku päivä jahka jaksan keskittyä..:P