Lauantaina käytiin Satun ja Loitsun kanssa vetäisemässä tokotreenit. Olipas jotenkin niin kotoista ja mukavaa! Kiitos Satu ja "kestää-hetken-tajuta-nartun-juoksut" Loikkanen:)

Manta aloitti. Ensiksi ruutuun lähetys kupille, jossa kierteli ihme mutkan kautta ruututolpat ja päätyi kupille. Lähetys tyhjään ruutuun, jolloin meni liikaa oikealle mutta oli periaatteessa ruudussa. Uusi yritys ja nyt pysähtyi hyvin. Pari luoksetulon pysäytystä, jotka oli älyttömän hyviä. Nämä jos toimivat kisoissa niin olen enemmän kuin onnellinen:) Tunnari. Ekalla pisti vähän plörinäksi (oli aika kova kierros päällä) ja oli tuomassa väärää kun vaihtoi sitten omaan. Toinen vähän rauhallisempi ja nyt löysi oman mukisematta vaikka meinasi ottaa väärän. Pitää saada nyt alle näitä kierrostunnareita, että saan luottoa siihen et toimii kisoissa. Kotona pystyy tekemään jo hyvin kierroksilla. Vielä lähetys ruutuun kupille ja se oli siinä. Ihan mukiin menevät Mantan treenit. Tänään tehtiin kaukoja kotona ja ideana oli viive. Ihan tosi hyvin teki teknisesti, mutta tosiaan tätä aikajuttua pitää vielä treenailla.

Chili:

*Seuraaminen. Kontakti meinasi vähän hajoilla välillä..Jatketaan siis tätä kontaktiin panostusta. Pitää mennä taas käymään asemilla treenailemassa:) Mutta tosi hyvin pitää paikkansa sivulla.

*Seisomista. Lähinnä siis niin, että seisoo ja häiriöö tulee sitten ympäriltä. Minä härnäsin nameilla ja Satu huuteli käsky-sanaa. Meni paremmin kuin Jessicalla, mutta meinasi välillä ottaa askelia.

*Luoksetulo. Pääpaino paikallaan pysymisellä. Satu huuteli käsky ja kutsu. Pari kerta lähti helposti, jolloin palautus. Joitain kertoja nyki, mutta ei lähtenyt. Kaipaa siis vielä paljon treeniä.

*Luoksepäästävyys. Hampaiden katsominen meni ihan ok.

Mun pitää kaivaa se meidän hyppy sieltä parvekkeelta ja alkaa taas treenaamaan sitä ettei jäisi ihan unholaan.

------

We trained obdience in last saturday. Manta was ok. There is a lot of work with her. But re-call went very well. :)

Chili: We must train more contact in heeling, otherwise it was okei. To stay sit in re-call was a quite difficulty. We must do that more. But Chili was super girl today!:)