Pureudutaanpa ensimmäiseksi agiliidon ihmeellisen maailmaan;o) Kaksi starttia siis oli..

Ekalla radalla meikä tuli maaliin siinä uskossa, että meillä on nolla..Ja kattia kanssa..Kaksi rimaa oli tippunut ja tulokseksi kymppi. Muuten ihan mukava rata. Kontaktit oli kyllä kusiset, mutta keppikulma oli avo ja siitä suoriuduttiin todella upeasti. Toisella radalla läjä virheitä. Ensimmäinen oli kolmantena esteenä ollut keinu, jonka minun yllätyksekseni Manta ohitti! Olin täysin varma, et se sen ottaa, mut ei mennytkään..Otettiin sitten rauhallisesti keinu uusiksi (josta sitä yliaikaa sitten tuli..). A-este mentiin kahdesti ja ekalla kerralla ihan hyvä kontakti, mutta toinen kusinen:o/ Keppikulmakin hienosti taas vaikka oli avoin (mie "heitin" Mantan siihen väärällä kädellä:o) sekä pari rimaa tuli taas alas. Noh, aina ei voi onnistua:o) Eteenkään jos ei ole treenannut..

Sitten tokoon. Joka päivä ollaan jotain tehty ja tänään sitten Sadun kanssa vähän isommin.

Manta:

*Ollaan sisällä harjoiteltu tunnarin pitoa ja vähän liikkumista se suussa. Tänään otin sitten oikean tunnarin. Meni hienosti kapuloille, haisteli väärät (oma vähän kauempana) ja meni omalle. Mutta jostain kumman syystä toikin sitten väärän. Uusi haku ja taas väärä. Uusi haku ja taas väärä. Sitten löytyi oma. Eli treenaamme tätä tulevaisuudessa:oP Tämän jälkeen piilotin sitten oman ja kävi etsimässä ja toi hienosti. *huoh*

* Tänään noutoa hypyn kanssa. Ja Manta on kehittynyt ihan hurjasti! Pureminen on lähes olematonta ja ilmenee ihan pikkuisen aina joskus. Ääntelykin on jäänyt pois melkein kokonaan. Eli ollaan edistytty aivan älyttömästi! Ja vieläpä hypyn kanssa. Jatkamme siis treeniä. Mietin vielä että opettaisiko Mantan sittenkin tulemaan sivulle kapula suussa niin, että kiertäisi miut? Tämä olisi kolmas tapa opettaa asia, mutta ei tuo eteentulokaan ole oikein ratkaisu..

* Kaukot eivät ole oikein onnistuneet viime aikoina. Tekniikassa ei mitään huomauttamista, mutta ääntelyssä kylläkin..

* Seuraamista on tehty sisällä ja käännökset sekä askeleet alkavat sujua. Tänään ne sujuivat myös treeneissä. Ihan hyvää seuraamista tänään, mutta pikkuisen ääntelyherkkä. Mutta ollaan menty kyllä ihan hurjasti eteenpäin..

Chili:

* Kehitytään askelsiirtymissä tasaisesti. :oP

* Treenattu myös eteentuloa, ruutua (pienensin alustaa ja ruutu 1mx1m ja hyvin meni), nose touch, kaukojen m-s ja kapulan kantamista. Tänään ei oikein meinannut pikkuinen jaksaa keskittyä, kun olisi ollut niin paljon parempia hajuja:oP Mutta eiköhän se taas tästä..

Ai juu, lainakoiran startit jäivät nyt juoksematta, koska tämä sairastui kisapäivänä:o/ Ehkä sitten joskus toiste..