Voi hyvää päivää..Tulihan sitä käytyä taas tokokokeessa..Ois ollu parempi olla menemättä..Tavoitteena oli tulos, mutta paskanmarjat sieltä mitään tullut..

Noh, laitan tähän nyt osasuoritukset vaikka vituttaakin ja rankasti..

Paikallaolo: 0. Just, meidän ainut varma liike. Neiti oli ekana noussut ja sit mennyt istumaan..Haistakoon sanonko minkä..

Seuraaminen: 7. Äänteli ja pahasti. Hyppiminen on jäänyt onneksi pois.

Istuminen: 10. Pientä ääntelyä.

Luoksetulo: 7,5. Juu, kyllä se pysähty, mut pitkälti. Sekä lopussa hyppäs, kun tuli sivulle.

Ruutu: 0. Meni sisään, mut mie ootin et menee vähän keskemmälle, jotta en pysäytä niin, koska puolet olisi ollut ulkona. Juu, ei löytänyt sen jälkeen koko ruutua.

Hyppynouto: 8. Loppuasento vois olla vähän parempi.

Metalli: 9,5.

Tunnari:8. Toi oman!! Jes!! Meinasi ensin nostaa ekan, mut tajusi sitten haistella. Loppuasento parempi sekä vähän pureskeli kapulaa.

Kaukot: 0. Hienosti meni viimeiseen asennonvaihtoon, jolloin nousi ylös, ravisteli ja meni maahan.

Kokonaisvaikutus: 8.

Yhteensä vaivaiset 156. Että tälleen..Mie vakaasti harkitsin eilen ja vielä vähän tänäänkin, että Mantan tokoura jää tähän.

--

Agin mölleissä käytiin perjantaina. Möllirata meni hyvin (A:n kontakti olisi saanut olla parempi) ja episrata sählättiin. Mutta kauniit kontaktit ja mie odotan sunnuntain kisoilta hienoja kontakteja!!:) Samoin lauantain agitreeneissä hienot kontaktit.

--

Chili oli turistelemassa tokokokisoissa sekä ihmisten lääpittävänä. Samoin perjantain mölleissä. Hienosti se penska osaa olla:o)

Chili on jatkanut kapulan pitoharkkoja sekä ruutulaatikkoa. Nyt osaa mennä jo laatikkoon vaikka se olisi vähän kauempanakin. Pitää laittaa kohta merkit ympärille.