No niih, nyt aletaan pikku hiljaa toipumaan leiristä:) Oli rankka matka, mutta kivaa oli! Kiitokset vielä Hertalle auton lainasta;) Me saatiin agilityyn hirmuisesti uutta oppia, mutta niistä kerrotaan sitten myöhemmin..

Mutta asiaan ja aloitetaan Mantasta. Erään ihmisen myötä miulle valkeni, että mistä johtuu se, että M puree noutokapulaa..No tietysti siitä, että MINÄ olen palkannut sen ihan väärästä asiasta..Palkka on tullut, kun mie olen ottanut kapulan pois eli se puree sitä siksi, että mie ottaisin mahdollisimman nopeasti kapulan pois, jotta se saisi palkan. Näin yksinkertaista..Otettiin uudet ohjeet nöyrästi vastaan ja eikun tuumasta toimeen. Nyt tehtiin niin, että kun M pitää kapulaa niin mie viskasen palkan maahan. Ja mitä käykään?! Neiti pitää niin nätisti kapulaa, jopa liikkeessä ja näin käy myös tunnarikapulan kanssa!! Että silleen..Tyhmä, kun on..Eli ollaan pari päivää treenattu kaunista kapulan pitoa. Mantan kanssa on tehty myös tunnaria, joka on mennyt päin sitä yhtä..Nyt on palattu perusteisiin eli otettu pelkkää oman kapulan piilottelua nurmikkoon. Kohta pitäisi tässäkin edetä, jos mielii kisoihin. Mie olen hirmuisen lähellä, että mie perun koko Uimaharjun kisan.

Sitten Chiliin. Leirillä saatiin naksuttimeen ja muihin konsteihin paljon uusia mietteitä Kanadasta. Ja taas, eikun tuumasta toimeen. Nyt siis silleen, että mulla on nami kädessä, mutta Chilin on tehtävä jotain, että se saa sen namin eli keksittävä itse mitä mie haluan. Vähän kuten naksuttimella, mutta naksutin ei ollut käytössä ja kuinka käykään? Neiti oppii ma-ti aikana peruuttamaan ja ti-ke aikana menemään kyljelleen. Aikasta hyvä menetelmä ja tällähän oppii nopeasti..Voi elämän kevät. Jatkamme siis tempputreenejä:)

Ja juu, niitä kuvia tulee jahka keretään!:)