Hertta, Panu ja Martti poikkesivat matkallaan treenaamaan meitin kanssa:) Ihanaa!!:)

Aluksi otettiin paikallaoloa, missä Manta ei kestänyt olla..*huoh* tähän vaikutti varmasti se, että kierrokset oli aika kovilla leikkiriehumisen jälkeen. Palautin Mantan paikalleen ja nyt se pysyikin siellä. Vapautettiin koiria välillä ja kumpikin kesti hienosti. Toiseksi otettiin istumista ja oltiin hetki piilossa, minkä aikana Manta valahti maahan. Tiedän, tätä pitäisi treenata ja kovasti. Uusintaotto ja nyt vain käytiin piilossa ja M kesti hienosti!

Ruutu: Voi ämmän käki..Tämä on mennyt viime aikoina niin hienosti, että..Mutta ei kyllä mennyt tänään. Ekana lähetys tyhjään ruutuun ja M seikkailee missä lienee..Kiertelee tolppia..Ei mennyt toisellakaan. Sitten otetiin pari kertaa lähetystä kipolle, mitkä todella onnistuneita. Sitten tyhjä ruutu, mikä onnistui hienosti ja M pysähtyi käskystä. Ei ole kyllä huomattavissa mitään ennakointia pysähtymisten suhteen=P Meikä sai noottia liian hennoista käskyistä..Mutta eihän kukaan halua komentaa omaa puudeliaan, eihän?!!=P Viimeiseksi lähetys kipolle.

Seuraamista: Hertta koitti auttaa meidän sivuseuraamisten ääntelyissä, että saataisiin ne pois, mutta ei kyllä onnistunut millään..Mie en tiiä mitä tähän keksis, kun muuten menee niin hyvin. Miun pitää kyllä nyt ruveta panostamaan tähän seuraamiseen ja tehdä paljon pitempää pätkää!

Kaukot: Manta tekee aivan upeat kaukot 9m _kotona_. Ja ei kyllä millään meinaa onnistua muualla. Tähänkin kaivataan kyllä hirmu paljon treeniä..Mitähän sitä keksis..

Luoksetulo: Pysähtyminen onnistui erinomaisesti ensimmäisellä kerralla!:))) Mie olen niin iloinen. Onneksi Hertta sanoi, että tähän lopetetaan niin mie en mennyt enempää tunaroimaan..Pari luoksetulon maahanmenoa mitkä olis kyllä saaneet olla säpäkämmät, mutta tämäkin on kyllä vain treenin puutetta..