Nyt on ihan älyttömän hyvä mieli meidän viime aikaisista treeneistä. Ne on menneet todella hyvin:))

Perjantaina oltiin treenailemassa Susannan ja englanninbulldoggi Sepon kanssa tokoa. Ja Seppo oli edistynyt ihan huimasti:) Nyt vain tsempillä huomisiin kisoihin!! Mantan kanssa tehtiin luoksetulon pysäytystä niin, että mie olin maneesin toisessa päässä..Ei oikein ottanut onkeensa. Susanna heitti palloa puolessä välin, jolloin saatiin onnistumisia. Ruutua jatkettiin leikillä, niin että on kaksi ruutua ja mie lähetän toisesta ruudusta aina toiseen ja kumpaisessakin on nami. Meni todella hienosti, kun M vaan muisti, että mistä on kysymys. Samalla tuli harjoiteltua evl:n ruutua. Teknisenä juttuna kaukot. Ne alkaa hipoa täydellisyyttä:) Mikä onkin ainoa lohtu tällä hetkellä..:oP Pientä viilailua ja varsinkin matkan lisäystä. Ongelmana on, että seisomisessa vähän lirittää välillä, välillä seiso-maahan ei mene teknisesti oikein ja seisomisesta istumaan on epävarmuutta, koska saattaa tarjota maahanmenoa. Mutta jatketaan ja hyvään suuntaan ollaan menossa.

Tänään otettiin Vähäniityn Sarin kanssa tokoa. Ja Iiro teki kyllä nätisti, kun se vain keskittyi;) Tsempillä huomisiin kisoihin!:) Mie otin voi-ruuta. Ekana ei ollut ruudussa mitään ja mie yritin pysäyttää..Juu, ei pysähtynyt:oP Tiesi missä ruutu on ja meni vauhdilla, mutta unohtui pysähtyä. Sit mie kutsuin sen ruutuun ja pysäytin siihen. Sen jälkeen uusi lähetys ja nyt pysähtyi tarkalleen:))) Sitten vielä kaksi kertaa lähetystä niin, että siellä oli se namipurkki. Kummallakin kerralla pysäytin ja viimeisellä kerralla laitoin ihan maahan asti. Todella hieno ruutu!!:) Aina meni vauhdilla ja innolla haukkuen sinne. Luoksetulon pysäytystä ja nyt kun lyhensin matkaa reilusti niin saatiin maailman hienoimmat pysäytykset:) Tekniikkana kaukoja ja paremmat kuin eilen, mutta vielä on hiomista, etenkin matkan kanssa. Hyppynoutoa ja Sari käskytti. Muuten hyvä, mutta se palautusasento ei onnistu vieläkään:o/ Tämä on sitten seuraava treenijuttu. Toivotaan, et lumet sulais mahd. pian pois niin päästäis treenamaan useammissa paikoissa.

Tokon jälkeen siirryttiin agiin. Sari ei ottanut agia, mutta katseli meidän suoritusta ja _onneksi_. Saatiin niin hyvät vinkit kontakteille, että miulla alkaa olla vahva usko, että me saadaan ne nyt toimimaan. Tämä vaatii vain toistoja ja toistoja. Jahka tässä pikkuisen helpottaa tämä elämä niin paneudutaan tuohon agiin taas ihan kunnolla. Syvällisen keskustelun jälkeen niin mie unohdan nyt hetkeksi kaikki agikisat ja keskityn tuohon treenaamiseen. Katsotaan sitten loppukeväästä uudelleen. Nyt vain pitää pitää itsensä aisoissa eikä ilmoita tuota mihinkään. Kunhan epäviralliset menevät hyvin niin sitten virallisiin.:)

RINGOLLE HUIMAT ONNITTELUT!! Napsahti sitten vuosi plakkariin:)) Mantalta erityisterkut!