Lauantaina oltiin taas maneesilla treenimässä..Ensin tokoa ja sitten Chilin kanssa pentuagia.

Manta:

*Ruutu. Tökkii ja pahasti..Nyt sillä ei ole kyl yhtään motivaatiota ruudun suhteen..Huomisen treeneille on tehty jo kovasti suunnitelmia, katsotaan saadaanko toimivaksi..

*Luoksetulon pysäytyksiä. Juu, kyllä se aina välillä pysähtyi nätisti, mutta tuli helposti läpi sivulle. Ei ollut huomaavinaankaan alusta..*huoh* Mie kohta perun koko tokotouhut..

*Nouto. Käkätti minkä kerkesi..Toivoa ei ole näkyvissäkään..

*Seuraaminen. Suhteellisen hyvin meni. Helposti tuli ääni mukaan..Pitää alkaa taas panostaa tähän.

*Jäävät. Manta teki todella hienosti kaikki asennot sekä pysyi niissä kun kiersin niitä idarin muodossa!! Huippua!!:) Ainoat mitkä sujuvat..

Chili:

Tehtiin kontaktia, kapulan kantoa sekä seisomisasennossa pysymistä. Suhteellisen hyvin meni..Kaipaisin kyllä vielä sitä jotain Chilin tokoon. Tehtiin myös erilaisia temppuja. Helposti yrtti lähteä katsomaan mitä Verna ja Ruu tekivät, mutta mamma kiljui kun hullu niin kyllä se kääntyi jossain vaiheessa..

Agility meni huomattavasti paremmin. Ohjaustreeneinä kiertämistä, eteenmenoa, poispäin lähetystä sekä välistävetoja. Kahta viimeistä pitää vielä vähän harjoitella. Joskus viime syksynä ollaan tehty Chilin kanssa pussia ja nyt taas pitkästä aikaa. Tarvittiin hiukan apuja aluksi, mutta sitten rohkaistu ja juoksi kangas alhaalla. Lopuksi Chili pääsi Ruun kanssa juoksemaan suolle, Kiitokset juoksutuksista!:)

Sunnuntainta suunnistettiin Chilin kanssa penturyhmään. Teki taas TODELLA hyvää:) Aiheena ohitukset ja luoksetulo. Eli meille aika nappi aiheet. Chili teki todella hienosti eikä oikein välittänyt toisista. Joskus kun joku vähän sanoi niin sille piti sitten vastata takaisin *huoh* Erilaisia ohituksia sekä toisten vieressä istumista yms. Pari luoksetuloa ja teki niin kuin pitikin. Ensi viikolla päästään taas uudelleen. Huippua!!:)

Manta teki ennen tokoryhmää jääviä ja ne meni juuri niin kuin pitikin!!

Ps. etsitään hyvää työhakemuksen kirjoittajaa!!;) Tää on yhtä tuskaa..