Meidän blogissa ollut pieniä päivitystaukoja, kun en ole oikeastaan koneella kerennyt istumaan..Reissussa on tullut oltua todella paljon ja pää on täynnä kaikenlaisia ideoita treenien suhteen:o)

Laitetaan pikakertaus, että mitä kaikkea ollaan tehty..

Manta:

-Agility on ollut tauolla Mantan selän vuoksi. Pari kertaan ollaan käyty fysioterapiassa ja nyt ollaan menossa parempaan suuntaan. Tänään päästiin tekemään ihan mini-mini hyppyjä ja hyvältä näytti. Nyt vain yritetään hiljakseen treenata korkeampia korkeuksia. Kontaktit ja keppikulmat olivat tänään todella upeat!! Manta on ilmoitettu joulukuulle kahteen starttiin ja ollaan menossa, jos vain selkä antaa periksi. Toivotaan parasta!:o)

-Tokotreenit on keskittyneet hiljaa tekemiseen. Ja edistystä on tapahtunut ihan HURJASTI!! Nyt pystytään seuramaan jo paljon pidempään kuin aikasemmin. Ei olisi vielä muutama kuukausi sitten uskonut. Kaukoja ollaan tehty myös sillä periaatteella, että naksautan, kun tekee vaihdon hiljaa..Tässä sujuu jo seisomaan nousut aivan hiljaa, mutta muut tökkii..Luoksetulon pysäytystä ollaan tehty alustalla ja tämäkin asiaa edistyy niin, että M voi tulla jo kutsusta kohti ja pysähtyy alustalle (tai sen välittömään läheisyyteen, kuten tänään todistettiin:oP). Noutoa tehdään niin, että naksautus tulee, kun M pitää kapulaa hiljaa suussaan joko seisoen, istuen tai kävellen. Ruutu alkaa olla taas hyvällä mallillaan, kun siinä oli vähän hankaluuksia joku aika sitten. Eli aikasta mallikkaalla tiellä ollaan, mutta vielä on paljon tekemistä ennen kokeisiin menemistä. Koetan nyt muistaa, että hiljaa hyvää tulee ja ilm. Mantan kisoihin vasta sitten, kun tiedän että se ei enää ääntele..

Ja sitten Chiliin:

Chili on
-käynyt Jyväskylän ja Lahden keskustoissa seikkailemassa ja sosiaalistumassa. Todella hyvä treeniä..
-matkustanut junalla Helsinkiin ja takaisin. Käyttäytyi kuin mallioppilas! En olisi uskonut, että meidän pikku pipero osaa ottaa junassa niin rennosti!
-kannustanut isäpappaa voittoon agin PM-kisoissa Helsingissä. Grattis Jenny och Elvis! Chili sai hyvän hallikokemuksen, kun isossa hallissa katsottiin kisoja. Chili opetteli samalla olemaan hiljaa, kun toiset tekevät agia. Yleisön joukosta kuului vain "auuu-uuu-uuu" kun ekat lähti..*huoh*
-opetellut kävelemään yhdellä avonaisella sillalla. Erittäin pieni silta Jämsänkoskella, mutta niin pelottava. Kun me kaksi päivää käytiin siellä kävelemässä niin johan se alkoi menemään.
-tutustunut kehitysvammaisten ja vanhusten palvelukoteihin ja niiden asukkaisiin. Pyörätuoli ja rollaattori voivat olla välillä pelottavia.
-oppinut seuraavat temput: siksak, kieppi, kuonon pyyhkäisy ja kylellään köllöttäminen.
-harjoitellut luoksetuloa, maahanmenoa, seisomista, istumista, ruutua, kaukoja, noutoa ja paljon muuta
-vaihtanut muutaman hampaan:o) Tänään viimetteeksi irtosi ensimmäinen kulmuri.
-saanut paljon uusia oppeja (tai ehkä se on ollut enemmänkin minä) kasvattaja-Mialta tulevaisuutta ja treeniä varten. Kiitos Mia!:o)

Nyt kun teki tällaisen listan niin huomasin, että mehän ollaan ehditty tekemään vaikka mitä ja paljon!! Ja miulla on ollut sellainen olo, että mitään ei olla ehditty:oP

Kaikkein parasta oli juuri tuo reissu Hesaan. Viikonlopun aikana tavattiin tuttuja sekä saatiin hirmuisen paljon uutta opiskeltavaa ja muisteltavaa. Nyt on taas intoa treenata, varsinkin agia. Mie olen aina ollut vähän sitä mieltä, että agissa ei ole ollut niin paljon haastetta kuin tokossa, mutta aina kun käy Hesassa niin saa aivan uusia näkökulmia ja pulmia pohdiskeltavaksi. Ehkä se agi ei sittenkään ole niin helppoa;o) Aivan ihanaa oli nähdä myös Chilin Spice-sisko ja One-veli. Chili ja One ovat aivan samannäköisiä! Kyllä tunnistaa selvästi sisaruussuhteen. One vain on "hiukan" isompi;o) Vai mitä Helena?

Mut mie koetan olla taas vähän ahkerampi näiden päivitysten suhteen;o) Ja koetin lisäillä linkkejä yhteen laatikkoon. Toivotaan, että toimii ja erittäin pikaisesti pistin eli laittakaa viestiä, jos joku puuttuu..:o)