Jaahas, mistä alkaisi taas purkamaan tätä soppaa..Takana 2000km ja niin onnistumisia kuin sitten hiukan huonompaakin menestystä..

Toukokuun viimeinen päivä ja kesäloman alkajaisiksi suunnattiin kohti Helsinkiä ja Stadi Gameseja. Aamulla aikaisin ylös ja päivällä sitten kaksi starttia. Tarkoituksena siis saalistaa se puuttuva MM-karsintanolla. Päivän saldona kaksi nollaa:))))))) Ensimmäisellä radalla oli meikä kyllä täysin hukassa, mut onneksi Manta paikkasi puuttuvan ohjauksen:) Myös hyppärillä yllätimme itsemme ja saatiin kerrankin nolla:) Iltamyöhään suunnattiin Pirjon ja Funin iloksi yökylään, Kiitos Pirjo!!:) Sunnuntaina aikaisin sitten taas agikentälle kisaamaan. Ensimmäinen koettelu oli se, kun Manta kisasi 60 koirakon joukosta viimeisenä, mutta tämä oli kyllä erittäin hyvää opettelua. Agiradalta vetäistiin viikonlopun kolmas nolla ja hyppäriltä tuli myös nolla, mutta valitettavasti vähän yliaikaa..Mutta siis täydellisen onnistunut kisaviikonloppu!! Kyllä kannatti lähteä:))) Sitten siirryttiin Mialla ja kaksi päivää agilitya sekä tokoa. KIITOS Mia ja Pirjo, kannustuksesta eteenpäin, mahtavista vinkeistä ja tsemppauksesta! Nyt on pää taas täynnä vaikka mitä intoa:)

Tiistaina palattiin kotiin ja perjantaina auton nokka laitettiin kohti Oulua kolmen ihmisen ja viiden koiran voimin. Lauantaina oli vuorossa tokon SM-kisat..Ja teemaksi muodostui "Vai mikä se nyt oli..":oP Ja Manta siis osallistui pitkästä aikaa..Ei mennyt ihan niin hyvin kuin odotin..Itseasiassa päin sitä yhtä..Vielä autossa matkalla Ouluun (vai mihin se oli:P) sanoin, että ihan sama vaikka mikään muu ei onnistuisi niin tunnarin pitää onnistua..Voitte uskoa miten se sitten meni..

Tässä kuitenkin osasuoritukset:

Paikallaolo: 9,5. Rokotettiin haistelusta. Mutta pysyi tosi nätisti! Meni nopeasti maahan ja nousi nopeasti ylös.

Seuraaminen: 6. Äänteli koko fucking matkan. Tiesin, että ääni tulee, mutta odotin, että vähän myöhemmin eikä alusta asti..Aaaaarghhhh..

Istuminen: 9. Rokotti selvästi ääntelystä.

Luoksetulo: 5. Tarvitsi kaksi käskyä kumpaankin pysähtymiseen.

Ruutu: 0. Lähti hyvin, mut sit alkoi etsimään jotain..Ja kierteli ja kaarteli..Ikinä mitään ruutua nähnytkään..

Hyppynouto: 0. Kiersi esteen takaisin tullessa. Hitto..

Metalli: 8. Sen piti tulla sivulle, mutta jäi kauaksi eteen..

Tunnari: 0. Toi ensimmäisen minkä löysi..Halusi varmaan tehdä jotain minua miellyttääkseen, kun alkoi tässä kohtaa pahasti keittää pollassa.

Kaukot: 0. Ei hajukaan miksi tuli nolla..Teki kuitenkin asennot..Paitsi viimeisen taisi suorittaa muuna, mutta sain sitten oikeaan asentoon..Ei tiedä..

Ei siis tulosta tällä kertaa..Eka ajatus oli, että lopetetaan koko toko..Ei jaksais aina aloittaa alusta, kun kuitenkin on näköjään tuomittu epäonnistumaan..Mutta ehkä sitä jollain sisulla taas kohta mennään..Pitää alkaa tehdä taas jotain -plania-..Ehkä ensi viikonlopun jälkeen olisi jotain parempaa kerrottavaa:)