Me ollaan lähinnä treenailtu tokoa viime aikoina. Eilen päästiin pitkästä aikaa Chilin kaa meidän agiryhmän treeneihin, mutta mulla oli jotenkin vetämätön olo:o/ Tehtiin vähän sinne päin. Chilillä olis kyllä ollut motivaatiota vaikka toisille jakaa..En sit oikein tiedä mihin tää agimotivaatio on oikein kadonnut. Mantalla on tällä hetkellä kielto päällä harrastaa agilitya ennen kuin maksavaivat selviävät kunnolla. Noh, viikonloppuna mennään Chilin kanssa Aaltosen Mikon ja Kaplaksen Marin kurssille, josko sieltä saataisiin uutta potkua tekemiseen:P Alunperin olin ilmoittanut Mantan, mutta edellä mainituista syistä vaihtui koira.

Chilin tokot:

* Seuraaminen. Valuu täyskäännöksissä..Aaargh. Tähän pitää saada jotain parannusta. Tämän päivän treeneissä pientä parannusta, mutta vain himpun. Tänään tehtiin myös katsekontaktin pitoa niin, että Katja häiriköi. Piti tosi hyvin kontaktin, mutta kaipaa vielä treenausta.

* Luoksetulo. Ollaan treenailtu siis luoksetulon pysähdystä. Chili pysähtyy seisomaan ihan sika hyvin käsimerkillä. Eikä ole vielä ennakoinut pysähdyksiä, pitää vain muistaa treenata läpijuoksujakin paljon. Tänään tehtiin niin, että mie pysäytin ja kun kehuin niin Katja heitti pallon. Toimi hyvin myös näin. Tarkoituksena siis, että pallo ei tule aina multa.

* Nouto. Tänään tehtiin vauhtinoutoja. Chili pureskelee helposti kapulaa, joten tehtiin niin, että kun lähti tuomaan kapulaa, otin lelun esille. Piti todella hyvin kapulasta eikä päästänyt irti ennen kuin annoin luvan. Toi hyvin myös sivulle vaikka lelu esillä. Tätä jatketaan. Sisällä ollaan tehty kapulan pitoa sivulla sekä tuomista ihan lähellä.

* Kaukot. Istu-maahan - osio on ihan sika hyvä. Tehty nyt myös ruokakupilla ja kuppi takana auttaa asiaa vielä enemmän. Eilen tehtiin Purinalla olevalla palkintosijapömpelin päällä. Toimi hyvin:) Seisomisessa vähän hiipii, joten tämä työn alla. Tehty tätäkin kuppi takana ja näyttäisi toimivan.

* Hyppy. Tehty sisällä eikä näyttäisi ainakaan vielä olevan ongelmaa.

*Paikallaolo. Jostain syystä tullut epävarmuutta.. Pitää nyt laittaa mietintämyssyyn, että mitä tälle tekisi. Voi olla, että nyt vähän levoton kun olen ollut piilossa ja varmuus kasvaa sitten treenien myötä.

--------------

We have trained mostly obdience. Yesterday Chili and I were agility training, but my motivation wasn´t so good.. Chili´s  motivation was super but poor me. I like to train more obdience:P Chili and I will have agility course this weekend, so I hope to get some more energy in agility;)