Kurssituksen viimeinen päivä. Ja tässä taas sen antia..

Manta:

* Luoksetulon pysäytys pitäisi saada kuntoon ja vaatia siltä tiukkaa pysähdystä. Täytyy tehdä niin, että kun minä juoksen ja huudan seiso niin sen pitäisi pysähtyä. Ehkä se pallo olis tässä liikkeessä aikasta hyvä. Asia minkä olin tyystin unohtanut (KIITOS Sirpa muistutuksesta;) on, että Mantan pysähdyksiin tehosi kaikkein parhaiten se, että joku toinen heitti pallon..Mihinkähän tämä on jäänyt matkan varrella? Tähän asiaan voisi auttaa myös se, että vaadin kaikissa liikkeissä täydellistä pysymistä enkä salli yhtään steppaamista. Tähän liikkeeseen taidan kokeilla myös sitä takaperin ketjutusta.

* Muuten neidin meno näytti aikasta hyvälle, kun vain saisi sen paketin pysymään kasassa..Helpommin sanottu kuin tehty:oP

Chili:

* Noudossa olen jäänyt jummaamaan siihen kiskomisvaiheeseen. Nyt pitäisi tehdä paljon kantamista ja siitä kehumista. Neiti meinasi laittaa leikiksi kapulan kanssa, mutta tähän auttoi se, että näytin minulla olevaa patukkaa ja kun hiffasi, että kantamisesta saa patukan niin avot, hienosti osasi kantaa:o)

* Seuraamisen käännöksiä kokeiltiin pikkuisen.

Nyt saatiin ISO kasa tunnareita (Muista Kirsi kiittää Aria!:o) eli eiköhän tätäkin liikettä päästä hiomaan kuntoon Mantan kanssa. Chili opettelee vasta alkeita;o)

Pakko todeta se, että säännöllisin välein pitäisi päästä jollekin kurssille, ettei jäisi junnaamaan paikalleen tietyissä liikkeissä;o) Tietenkin paljon ollaan päästy eteenpäin Mantan kanssa ihan omin avuin. Apua, kohta tämä vuosi alkaa olla pulkassa ja pitäisi asettaa tavoitteita ensi vuodelle. Mitähän sitä tavoittelisi?