Mie alan pikku hiljaa kallistua sille kantille, että me siirrytään pelkkään tokoon ja jätetään koko agility:oP Kuvitelkaapa ihan itse omalle kohdalle. Koira näkee agiesteen -> kiihtyy nollasta sataan miljoona sadasosasekunnissa. Mitä tapahtuu kun se pääse tekemään niillä esteillä? Kiihtyy sadasta potenssiin miljoona.. Juu´uh...Noh, kun aikamme siinä tehtiin niin alkoi tuolla mustalla nuolella olla korvatkin..

Mutta ensin hiukan tokoa..

Manta:

*Tunnaria ei olla nyt tehty, joten pitäisi ottaa itseään niskasta kiinni ja jatkaa treeniä..:oP

*Ruutu. Tehty ulkona ja maneesilla. Ensin ei oikein meinaa hahmotta alustaa, mutta sen jälkeen tekee todella nätisti. Paitsi, että sitä alustaa EI tarvitsisi syödä eikä viedä minnekään. Jatkan ehdottomasti tällä linjalla.

*Luoksetulo. Tehty alustalla ja silleen, että palkka tulee takaa. Tämä on toiminut hyvin. Välillä meinaa unohtaa alustan, kun rynnii kohti, mutta korjaa sitten hienosti.

*Nouto. Jatkettu namin viskomista jalkojen välistä ja välillä olen tehnyt valeheiton ja kun on lähellä niin laitan jalat yhteen, jos hiljaa niin naks ja palkka.

*Kaukot. Tänään maneesilla tehtiin muutama vaihto, jotka sujuivat todella hienosti ja hiljaa.

Chili:

*Ruutu. Tehty alustalla ja kun muistaa homman niin tekee ihan hyvin. Matkaa ei saa lisätä, mutta ruutu voi olla jo täysissä mitoissaan. Juu ja sitä alustaa EI tarvitsisi kuskata mihinkään..*sadas huokaus*

*Tehtiin tiistaina kontaktiharjoituksia kun Satu ja Loitsu häiriköi. Herkästi vielä reagoi, mutta suunta on oikea. Tehtiin samalla Loitsun kanssa ohitusharjoituksia sekä sitä, että Loi maassa ja me kierrettiin sitä. Tämä onnistui todella hyvin. Liikkeessä ei niinkään.

*Nouto. Pitämistä ja kantamista. On tehty myös muovipullolla, jotta oppisi kantamaan erilaisia materiaaleja. Chili tiputtaa heti, kun kuulee naksauksen, joten varpaiden suojana kannattaa olla jotain terästä:oP

*Temppu. Chili opettelee takajalan nostamista:oP


Ja sitten agia. Chili siis pääsi tänään puikkoihin. Hyvin kiertää siivekkeitä ja hakee ne jo kauempaa ja kauempaa. Putki on ehdoton suosikki:o) Yritin opettaa hyppy-putki-hyppy - yhdistelmää. Laitoin namin viimeisen hypyn taaksen. Neiti menee hyvin ekan esteen, juoksee putken ohi ja toisen hypyn välistä menee hakemaan namin..Että silleen:oP Jatkamme treeniä.

Huomenna olis tarkoitus mennä Chilin kanssa penturyhmään. Mitähän helv. siitäkin mahtaa tulla..:oP