Nimittäin Mantan kontaktit!! Käytiin eilen vuoden ensimmäisissä agikisoissa testaamassa juuri noita kontakteja. Koetin tätä jo eilen kirjoittaa, mutta kun pääsin puoleen väliin niin kaikki katosi tuhkana avaruuteen, joten se jäi sitten silloin.

Asiaan. Kaksi starttia Kirkkonummella. Olipa ihana kisata lämpimässä hallissa:P Eka rata oli hyppäri. Mie menin ihan sekaisin, kun Manta pysyi lähdössä sika hyvin ja pääsin kävelemään kakkosesteelle sekä tekemään pakkovalssin! Tästä hölmistyneenä otettiin sitten meikän mokan takia yksi ylimääräinen este, mutta onnen tunne tuli juuri tuosta lähdöstä sekä pakkovalssista:) Kakkosrata oli sitten agia. Tavoitteena ottaa kontaktit. Puomi oli niistä ensimmäisenä ja tuli hyvin alas asti, mutta mulla ei kestänyt pää ottaa ihan loppuun. Keinu oli ok. Kepeillä sählättiin ja samoin muurilla, joista kummastakin vitoset. A-este otettiin sitten kunnolla, kun 10 alla. Meni tosi hyvällä vauhdilla loppuun asti ja odotti lupaa. Eli voitte kuvitella miten onnellinen olo oli näiden kisojen jälkeen. Ei ehkä näkynyt tuloksissa, mutta mitä niistä kun ongelmista päästiin yli:) Ja meikän ohjausta voisi haukkua urakalla, mutta nyt siis kaikki keskittyi noihin kontakteihin..Nyt vain lisää kisasuorituksia alle ja treenejä. Chili aloittikin sopivasti juoksunsa eli voin keskittyä pelkästään Mantan ageihin muutaman viikon.

Laitan lähipäivinä lisää päivitystä. Viime aikoina kun olen istunut konella niin on tullut tehtyä muita hommia ja sitten kun olen yrittänyt päivitellä niin vuodatus tökkii tai sitten kone..Joten koetan taas ryhdistäytyä..

Manta and I were in agility competition yesterday. Two runs, no clean ones, but I am very happy both of them. Our problems have been contacts and staying in start line. Today Manta stayed and did very good contacts. :) So I am so proud of her. So now more training and competitions. My handling wasn´t so good, so I must work more in the future.

I will update more soon. Chili started her heat so Manta will concentrate on agility more.