Nyt on korkattu siis Purina Areena, näin käyttäjän näkökulmasta;) Ollaan kerran treenattu tokoa siellä pihalla ja sunnuntaina huhkittiin kisoissa töissä, mutta nyt siis päästiin agilitaamaan. Ja samalla oltiin ensimmäistä kertaa Chilin agilityryhmän treeneissä. Kivaa oli!!

Chilin kanssa tehtiin kauempaa lähetystä hypyille (rimat maassa ja ideana, että hakisi itsenäisesti). Ja joka kerta paremmin. Se intoutui peräti yhdessä vaiheessa tekemään hypyn ympäri kahdeksikkoa, ihan itse:P Hyppytekniikkaa niin, että kaikki rimat samalla korkeudella, sitten joka toinen pää ylempänä ja viimeiseksi vaihtelua eli rimat eri korkeudella. Ja voi vitsi miten nätisti se haki kaikki hypyt ja oikein keskittyi hyppäämään. Oikein ajatteli mennessään eikä vain säheltänyt:D Yksi harjoitus oli sitten, että kolme hyppyä, jotka ysikympin kulmassa eli tiukkaa kääntymistä. Parempi vasemmalta puolen (mistäköhän johtuisi..Ei kai vain tokosta:P), mutta oikeakin lähti menemään. Mutta siis tosi tyytyväinen Chilin tekemiseen!! Nyt pitää alkaa treenaamaan myös kontakteja sekä keppejä. Ai juu, ja mistä sai olla tosi ylpeä niin se ei haukkunut seinässä ollessaan paljoa yhtään ja se on meille saavutus!! Huippua!!:) Ja ihanaa, että Chilillä on oma treeniryhmä vaikka ei joka kerta päästäkään!

Our first agilitytraining here in south-Finland. And also we saw Chili´s training group. With Chili I did jumping technique and other basic things. I am very proud of her. She concentrated really well and not just buzzy around:D Now we have to learn contacts and waves.

Sitten Chilin jäähdyttely ja Mantan lämmittely. Vaikka neiti oli lämmitellyt itseään autossa..Oli kaivautunut kevyt häkistä, pyörinyt ympäri autoa ja vieraillut namipussilla..Mutta into piukeana tekemään agiliitoa. Mantan kanssa keskityttiin keppeihin. Ja tarkoituksena kokeilla mitä kestää. Kepit otetaan talvella työn alle ja lähetystä eri kulmista sekä matkoista. Päätin sitten kokeilla miten kaukaa hakee suljettua kulmaa. Lähetys ensimmäisen kepin kohdasta, meni hyvin, mutta ajattelin, että meni väärästä välistä ja juuri kun huusin pois tajusin, että olin lähettänyt koiran AVOIMEEN keppikulmaan EN suljettuun. Siinä vaiheessa potkin itseäni henkisesti päähän ja rajusti. Oikeesti, koira teki aivan oikein ja mie meen sitten möhlimään koko jutun..Hoh hoi..Mutta uutta kehiin ja teki aivan super hienosti!! Mie olen niin tyytyväinen tuohon Ötöön!! Myös hypyn kautta sama homma ja haki tosi hienosti. Kaikki kontaktit ja teki tosi hyvin!

After Chili has trained, I took Manta to training. We did waves and contacts. She did well, but during this winter we have to train this things. And especially waves or how to start waves for different angles. She was really good!!:)