Vihdoin ja viimein päästiin agiliito harjoituksiin:) Ja ihan mukavaa oli..

Mantalle halusin tehdä paljon vedätyksiä ja katsoa, että pysyykö rimat ylhäällä, kun ovat kisoissa viime aikoina tippuneet turhan herkästi..Ja kyllä se todella herkästi tiputtaa *huoh* Onko kellään mitään ideoita, et miten ne rimat sais pysymään ylhäällä? Pitää varmaan vain siedättää enemmän ja enemmän..Lieksan kisoissa en uskaltanut irrota kepeillä kamalasti, mutta nyt kokeilin, et M tekee keppejä ja mie liikun kauemmaksi tai eteenpäin. Hienosti kesti!:) Myös Mantan kontakteja haluan parantaa -> suorittaisi nopeammin..Mitään muuta ideaa en keksinyt kuin namialustan sinne kontaktin alle:P Puomilla toimi loistavasti!! Vaikka jäin jälkeen niin juoksi loppuun asti..Eli ainakin puomilla kokeillaan tätä. A:lla ei oikein toiminut, et pitää miettiä nyt mitä tehdään siihen, että se menis nopeammin sinne loppuun..Ideoita?

Chilille mietin ennen lähtöä, että pitää vähän palata perustoihin, koska on niin kamalan pitkä aika viime kerrasta..Ekana hyppy sekä putki hässäkkää..Hmm..Ei ehkä ihan sellaista kuin olisin toivonut..Lopuksi suoraa ja kuppi päässä..Huomaa, että ei olla tehty kunnolla loppuun asti, koska kun jäin seisomaan lähtölinjalle niin juoksi hyvin, mutta kun tuli miun liike mukaan niin jäi sitten helposti katsomaan sitä..Eli lisää suora harjoitusta:)

---

Näköjään torstain tokotreenit on jääny raportoimatta.

Manta:

Ruutu: oli todella hyvä. Joka kerta lähetys ja kuppi ruudussa. Jäi hienosti seisomaan ja meni maahankin käskystä.

Luoksetulo: Napakoita pysähtymisiä ja palkka takana. Tämä liike todellakin mennyt eteenpäin!

Tunnari: Ei ihan sellainen kuin haluaisin..Pientä säätämistä siellä kapuloilla. Haistelee, mutta saattaa koske väärään (ei nosta) mutta tuo aina oman! Sama homma tänään kentällä. Täytyy palata pikkuisen taaksepäin treeneissä.

Seuraaminen: On tullut tässä pientä takapakkia..Pitäisi treenata seuraamista ja paljon, mutta tuntuu, että ei edisty mihinkään:o/ Josta johtuen ei huvita..

Chili:

Loitsu oli häiriökoirana ja kun Chili sai käydä vähän painimassa niin keskittyi hommiin todella hyvin. Seuraamista, jossa on edistytty paljon!! Muutamia ruutuja motivaatiokipolla ja niin, että juoksin pysäyttämään. Meni todella hyvin. Ehkä tämä tästä:)

Ja juu, nyt se on tehty eli Manta ilmoitettu Stadi Gameseihin;) Kesäkuun alussa auton kokka on siis kohti Hesaa.