Mantan kanssa otettiin päivällä noutoa ja ruutua. Tarkoituksena noudossa vahvistaa loppuasentoa eli eteen tuloa. Tätä pitää kyllä vielä treenata ja paljon ennen koetta!! Oli aika epävarma juttu..Joskus toi nätisti ja joskus ei ollenkaan..Treeniä. Pieni ruutu tehtiin naapureiden iloksi tuohon nurtsille ja lelu ruudussa. Piis of kake eli ei mitään ongelmaa. Vauhti ja työskentely olivat paljon paremmat lelun kanssa kuin namipurkin..Näinköhän siirrymme leluun kokonaan.

Päätin päivällä, että tänään käydään Chiliä sosiaalistamassa lentokentällä. Varta vasten katsoin netistä, että puolen tunnin sisällä tulee kone ja lähtee kone..Noh, ei kun koirat autoon ja kentälle. Odottaessa otin Mantalla idaria, parkkiruudut soveltuvat tähän paremmin kuin hyvin;o) Ei mitään ongelmaa, jahka ohjaaja oppii palkkaamaan oikein..Tehtiin kaukoja. Todella nätit..Ainoastaan seisomisesta istumaan menossa saisi peruutta vähän enemmän. Tämä työn alle..Seuraamisen perusasentoja pitää näköjään vielä parantaa. Viime aikaiset treenit ovat keskittyneet lähinnä siihen ettei M ääntelisi ja näköjään asennot kärsineet samalla.

Noh, sitten jäätiin odottamaan niitä koneita, joita ei sitten ikinä tullutkaan..Eli näin hyvin meillä. Joku joka osaa paremmin katsoa finnairin sivuilta, että monenko aikaan tulee lentoja Joensuun kentälle, kertokoon sen;o) Eipä se kuitenkaan varmasti hukkareissu ollut. Ihmeteltiin lipputankoja ja niistä kuluuvia ääniä, kun tuuli paukutti naruja. Kauempana pörräsi joku pienkone koko ajan ja muita ihmeellisiäkin ääniä. Chiliä ei äänet paljon kiinnostanut. Tehtiin siinä odotellessa maahanmenoa, kontaktia ja muuta pientä kivaa.

Että näin tällä kertaa. Toivotaan parempaa onnea seuraavalle;o) Meidän blogi hiljenee hetkeksi, kun suuntaamme huomenna Turkuun leirille hakemaan uutta intoa ja ajatuksia treenailuun:o)