Tänään suunnattiin agitreeneihin. Pitäähän sitä joskus treenata..Viimeksi mentiin kisoihin aika tuurilla, kun ei oltu ehditty treenaamaan edellisten kisojen jälkeen..Sateen vuoksi tehtiin vähän sisätokoa päivällä. Manta näytti upeita tunnareita:) Ehkä se tästä..

Mantan agitreeneistä voisi sanoa sen, että juoksi täysillä kontaktien loppuun:) Upea ötökkä!! Tätä ollaan haettu ja ei ole koskaan tehnyt näin nopeita sekä varmoja kontakteja..*snif* Kun vielä saataisiin ne kisoihinkin;) Ja kun miun ohjaus oli aggressiivisempaa niin johan oli pienet kaarrokset..Pakko sanoa, että tänään tehtiin molemmat hyvää työtä!!:) Tänkin kun saisi vielä kisoihin..Jeps, pitää matkalla Pieksämäelle tehdä mielikuvaharjoituksia:P

Chili ei päässyt tänään agiliidon makuun, koska mie treenasin myös toisella koiralla, jonka kanssa tarkoitus myös kisata lauantaina. Toisaalta Chilillä ollut massu vähän sekaisin niin ei viitti sitten turhaa sitä kiihdytellä..Chili teki tänään todella hienoja seuraamisen askeleita sekä temppuja;)