Kuvitellaanpas yhtälö: tökkivä kone + tökkivä vuodatuksen palvelu = ei sovi meikälle:P Voin kyllä ihan hyvin painia pitkin pusikoita öisin tai selittää koko päivän miksi täytyy mennä kouluun tai miksi juominen on pahasta vaikka koko päivä ilman että hermostun, mutta jos kyse on tietokoneesta niin luovutan jo kahden minuutin päästä..Siksi siis päivitykset viivästyneet..Tänään tämä näköjään sujui ihmeen helposti..:D

Tärkeimmät uutiset ensin. Chili jatkoi viikko sitten tokouraansa. Tuloksena AVO1, 173,5p. sekä jälleen kerran toinen sija:))))) Mulla on siis tosi taitava Silpuri:)) Ainoastaan nouto tökki, joka alkoi tökkimään jo pari päivää ennen koetta. Ensin ei tuonut sivulle vaan jäi eteen ja sitten alkoi tuodessaan leikkimään kapulalla. Great, eli tätä korjataan siis vieläkin..Mutta kuukauden tiukemmalle treenillä ei yhtään hullummin;) Toinen huippu uutinen: Manta sain ainakin toistaiseksi terveen paperit:)))) Maksa-arvot ovat laskeneet, mutta varmuuden vuoksi jatketaan maksaa hellivällä ruokavaliolla ja puolen vuoden päästä uusinta kontrollit.

First the important news: Chili and I were in obdience competition. It was second class and result was first prize, 173,5p. (max. is 200) and second place!:))) So Chili is so awesome little Ferrari!!:))))) Manta is fine now. We took blood tests agen and everything was normal. Just in case we continue special diet and will took blood tests agen after six months. But now we can live our normal life:)

AGILITY:

Chilin kanssa oltiin Aaltosen Mikon ja Kaplaksen Marin agilitykurssilla muutamia viikkoja sitten. Alunperin ilmoitin Mantan sinne, mutta silloin oli vielä kielto harrastaa agilitya, joten vaihtui koira. Tavallaan harmitti hirveästi, mutta yllätyin iloisesti Chilin taitavasta osaamisesta. Lauantaina Mikon kanssa tehtiin pientä radan pätkää. Onnistuttiin poispäinkäännöksessä ja vippauksissa:) Mun pitää vain muistaa pitää ohjaava käsi riittävän kauan osoittamassa suuntaa vaikka vartalo kääntyisikin. Lopetan siis ohjauksen helposti kesken. Tästä taisin kuulla viikonlopun aikana useamman kerran:D Marin kanssa käytiin läpi eri tekniikkoja: sylkkäri, käärmekäsi/niisto, irtoaminen, serpenttiini ja takaaleikkaus. Irtoamista ja serpenttiiniä pitää vielä vähän treenata, ja muitako ei sitten tarviskaan:P Vitsi vitsi.. Mutta kokonaisuudessaan opettavainen ja hyvä viikonloppu. Chilillä on alkanut myös kontaktien opettelu eli saa nähdä mitä niistä tulee:)

Chili and I had agilitytraining by Mikko Aaltonen ja Mari Kaplas a few weeks ago. I suprised that how great Chili is. We can do a lot of things:) It was very good course to us. I am really sorry, but I don´t know this agility techniques in english.