Syksyisen värikkäät terveiset kaikille täältä Vantaalta! Nyt ollaan asuttu reilu viikko uudessa kämpässä ja tehty töitä uudessa paikassa kaksi viikkoa. Muutos oli rankempi kuin odotin, mutta ehkäpä se elämä tästä pikku hiljaa alkaa mennä uoviinsa..Tokoa ollaan käyty treenaamassa pariinkin kertaa, agility olisi tarkoitus aloittaa ensi viikolla. Jospa se tästä lähtisi:)

Greetings from Vantaa! Now we have leaved here one week and I have worked my new place about two weeks. It has been big change, bigger than I ever expected. But we deal with this little by little.:)

Tokoa ollaan siis tehty. Mitään mullistavaa ei ole tapahtunut. Olen ollut erittäin tyytyväinen Chilin treeneihin, koska ollaan oltu kahdessa sellaisessa paikassa missä ollut paljon häiriötä ja neiti on tehnyt valtavan hyvin hommia:) Olen Chilipiperosta erittän ylpeä!! Chilin ruudulle on tehtävä jotain. On aivan kamala. Se on nyt treenitauolla kunnes keksin mitä sille teen. Paikallaoloa pää maassa ollaan tehty hiukan sisällä ja paranee joka kerta. Mantan treeneistä ei ole sen kummempaa:P

We have trained obdience. Nothing big has not happened. I have been very proud about Chili because she has worked reall well. Her square is very bad, so I must to think what I´m gonna do with it. No news about Manta;) We will start our agilitytraining in next week.