Chili pääsi taas tänään kaupungille ja ihmettelemään perjantai-illan menoa:o) Se ihmetteli, kun joka puolelta kuuluu ihme kilinää = nuoriso kulkee reput täynnä pulloja..Ja sit kaikki pentuilijat huomio ja varoitus, perjantai-iltaisin penskat voi oppia pahoja sanoja, muutakin kuin sen hitsin..Chili taisi oppia sen V-sanan, kun muuta ei siellä nuorison valloittamilla kaduilla kuulekaan..:oP

Mutta ekaksi mentiin isolle sillalle, ja alun ihmettelyn jälkeen, alkoi kulkemaan ihan reippaasti. Yksi pyöräilijä meinattiin kaataa, mutta tekevälle sattuu, sattuuhan? Puuportaat sitten vähän pelotti, kun laskeuduttiin sillalta pois..Sit suunnattiin juna-asemalle ja ajattelin, et kerettäisiin yhden junan saapumisaikaan, mutta myöhästyttiin hiukan:o/ Oli kuitenkin tuuria matkassa, kun juna oli käynnissä ja päästiin viereen ihmettelemään. Samalla sen takana lähti vanha kunnon veturi ja tavaravaunut, mitkä kyllä pelotti. Sitten mentiin laiturista noin viiden metrin päähän katselemaan aikatauluja, et milloin tulis seuraava juna ja kuin pyynnöstä se paikallaoleva lähti liikkeelle:o) Ei siis turha reissu ja todistettiin myös se, että sinne juna-asemalle pitää suunnata paljon useammin;o) Sitten kipitettiin pienempää siltaa pitkin kaupungin keskustaan. Todella kiva reissu ja Chilikin oli ihan kuulolla eikä tolloillut pahemmin;o) Pitää vain käydä paljon useammin!

Mantan päivässä ei ole tapahtunut muuta kuin, että se auttoi siivoamisessa:o) Ja käytiin kahdestaan pieni lenkki..Mut ei kai se kauheasti tarvitse enää, kun vetää tuossa täysillä sikeitä..